Ana Menü

Premier Lig 2008-2009 Sampiyon M.United

Başlatan akbaba71, Temmuz 06, 2008, 20:03:59

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ZeMaHŞeR

Kazanalımda gerisi önemli değil...

FoRZa LiVeRPooL
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

+18 !

bu sene sampiyon olacagız Forza Liverpool..

Cem Goren

haftaya chelsae ile oynuyoruz haftaiçi a.madrid maçı var zor bi dönemeç saldır LİVERPOOL
altın kapılarımız kan oldu tayfun

BerkAy1903

Tottenham Harbiden Kümeye Gidiyo :)
19o3

+18 !

Alıntı yapılan: BerkAy1903 - Ekim 19, 2008, 22:38:08
Tottenham Harbiden Kümeye Gidiyo :)
gitsin ya bu hafta 150 lira mı yedi..

lejyonerhy

Harbiden şu bezbebek konusu çok güldürdü beni :D:D maaçtan önce sora koyuyolar ya:D
Arsenal fildişi den Fransadan ve özet geçersek dünyanın 4 bir yanından arsen wengerin yardımcıları war 150 mi 200 mü bilmiyorum ama tam bir çete oldu.Bu sezon getirdiği futbolcular çok süper.takımın yaş ortalaması (21.) ve alt yapısında seneye çıkacak oyuncular çok.Başarılı bir takım oldu bence.Ve galibiyet serisi sürüyor.Samir Nasride transfer edildi çok beğendim bir futbolcu. ForzArsenal..!

ZeMaHŞeR

Premier Lig'in 9. haftasında Everton deplasmanına konuk olan Manchester United, Darren Fletcher'in klas golüyle öne geçtiği karşılaşmadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Goodison Park'taki mücadele 1-1 sona erdi.

22. dakikada Darren Fletcher'in golüyle Everton karşısında 1-0 öne geçen Manchester United, ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı karşılaşmanın ikinci yarısında Fellaini'nin attığı gole engel olamadı ve karşılaşmadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Bu beraberlikle Manchester United, Premier Lig'de 15 puana yükselirken, Everton, puanını 9'a yükseltti.

Non Mollare Mai

edit

ilhan mansız_melis

Tottenham  taraftarı olsam tesisleri basardım :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ZeMaHŞeR

HuLL aldı başını gidiyor...

ilhan mansız_melis

Hull City'e bak valla 3-0 geçti bakalım ne zaman duracaklar
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ZeMaHŞeR

Her çıkışın bir inişi vardır MeLiS... Son haftalarda iyi  bir seri yakaladılar... elbet birgün bu seri bitecek HuLL aşağılara düşüşe geçecek...

ZeMaHŞeR

Chelsea :0

Liverpoll :1

:oynak   :oynak   :oynak   :hayde   :hayde   :hayde

G-E-L-İ-Y-O-R-U-Z

carlito1903

Liverpool zirve yolunda puan puana olduğu Chelsea'yi Anfield Road'da 1-0 yendi ve şampiyonluk yolunda çok önemli bi 3 puanı kazandı...

Gol 10. dakika da Xabi Alonso'dan geldi...

carsi52

Liverpool bu gidişle şampiyon olur.
Bölünür senin için uykular!