Ana Menü

Uğur İnceman

Başlatan akbaba71, Temmuz 06, 2008, 14:27:39

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

İsabetli Pas Ustası
03.07.2008 18:19

1981 yılında Almanya'da doğan yeni transferimiz Uğur İnceman, 1.83 boyunda ve 75 kilo. Defansif orta saha oyuncusu, yüksek top tekniği ve isabetli pas yüzdesiyle tanınıyor. İşte Uğur İnceman; 
1981 yılında Almanya'nın Aachen şehrinde dünyaya gelen Uğur İnceman, futbola yine bu ülkede başladı. 1999-2001 yılları arasında Aachen'da oynadığı 53 maçta 5 gol atan ve performansını üst düzeye çıkaran İnceman, 2001 yılında Hamburg'un S.Pauli takımına rekor bir ücretle transfer oldu. İki yıl S.Pauli'de oynayarak, takımının 49 karşılaşmasında görev yaptı ve 2 gol kaydetti. 2003-2004 sezonunda Fürth'e transfer olan İnceman, bir sezon sonrasında ise Vestel Manisaspor'a geçti.
2004 yılından bu yana Vestel Manispor'da forma giyen Uğur İnceman, Manisaspor ile çıktığı 80 maçta rakip ağları 12 kez havalandırdı.
1.83 boyunda 75 kilo ağırlığındaki Uğur İnceman geçen sezon Vestel Manispor'da 29 Süper Lig maçı, 4'te Fortis Kupası olmak üzere 33 karşılaşmada görev aldı. 19 kez U-19, 1 kez U-20, 1 kez U-21, 1 kez B Milli ve 1 kez de A Milli olmak üzere Ay-Yıldızlı formamızı 23 defa giydi.
Defansif orta saha oyuncusu Uğur İnceman, yüksek top tekniği ve isabetli pas yüzdesiyle tanınıyor.

Başarılı olması dileğiyle
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Kralkartal21

Başarılı olman dileğiyle..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

saldır beşiktaş

oyun kurma açısından çok iyi bir oyuncu beşiktaşa yararı olur
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

hepsiyAh

yararı olur diye düşnüyorm inş da öyle olur..

onaT

mehmet topuzu alamadık bunu aldık derdim ama st.pauliden kötü oyuncu çıkması imkansızdır.
st. pauliyi gördüğüm an süper bi transfer dedim valla, hiç olmazsa adam gibi adam olacaktır.

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

BerkAy1903

HayırLı oLacak Hayırlı...
19o3

Simurg

uğurlu gelirsin inş. uğur :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ilhan mansız_melis

Uğur İnceman'dan umutluyum hayırlı olsun
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Bende umutLuyum bu adamdan.
Bölünür senin için uykular!

pAscAliAnUmut

Bizim takımdan başka da bu adamı isteyen yoktu. Umarım yararlı olur
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

MeLo

Çok yararlı olacak .
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

eyup1903

inş yararlı olacak allah sakatlık vermesin

carsi52

Benim biLdiğim ön libero vede Forvet arkasında oynayabiLiyor.
YanLış mı biLiyorum ?
Bölünür senin için uykular!

kartalselcuk

inşALLAH yararlı olur hayrlı olsun