Ana Menü

Fener MTK ile eşleşti

Başlatan akbaba71, Temmuz 05, 2008, 21:07:04

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolgaa

helal olsun semihe... guiza'ya verilen para buna verilsin, sezonda en az 35 gol atar... büyük forvet... helal olsun... 23 semih

eRe

Alıntı yapılan: Tolgaa - Ağustos 06, 2008, 23:31:01
helal olsun semihe... guiza'ya verilen para buna verilsin, sezonda en az 35 gol atar... büyük forvet... helal olsun... 23 semih

o zaman atmaması en buyuk temennımız!
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Non Mollare Mai

Rengini mi belli ediyorsun diye düşünüyor insan.
edit

Tolgaa

Alıntı yapılan: Non Mollare Mai - Ağustos 06, 2008, 23:49:49

ne alaka kardes?? semihi övmek, dogruklari konusmaaaak, fenerli olmakmi demek?

eRe

yok burda semıhı begenen cok ınsan var bırı de benım ama yazılan yorum garıbımıze gıttı sanırım
www.erdemeksi.com

Tolgaa

Alıntı yapılan: eRe - Ağustos 07, 2008, 00:06:41
yok burda semıhı begenen cok ınsan var bırı de benım ama yazılan yorum garıbımıze gıttı sanırım

kusura bakma ere kardes...ben semihi cok begeniorum keske bize gelse...ama fenerli futbolcu istemioruz... ben demek istedigim su..guizaayaaa verilen paraya keske bizim milli futbolcuya verilseydi, sen bana söyle SEMIHIN GUIZADAN NEYI EKSIK? bana göre eksigi yok ama artigi cok..

ist.hatirasi/3-4

büyük fenerli emrede gol atmış :D
YÖNETİM İSTİFA !!!

saldır beşiktaş

karşılarında mahalle takımından beter bir takım vardı adaml[kufur otomatik editlenmistir]r o kadar acizdiki 3 doğru pas bile yapamıyolardı biz bu takımla şlesek şu formumuzla en az 7 tane atardık
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Non Mollare Mai

Alıntı yapılan: Tolgaa - Ağustos 06, 2008, 23:51:15
Alıntı yapılan: Non Mollare Mai - Ağustos 06, 2008, 23:49:49

ne alaka kardes?? semihi övmek, dogruklari konusmaaaak, fenerli olmakmi demek?

Bana öyle geldi bi an. Sanki galibiyet sevincinden, Semih'in kalitesini bağıra bağıra haykırıyorsun. Yanlış anladım demek ki, affola.
edit

carlito1903

Rakip futbolcuyu sevebilirsin, övebilirsin ama bu kadarına da OHAA...

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ZLataN

Bi ara sitede ardaciLar türemişti, şimdide semihçiLer çıkmaz inş.

İkiside aynı.

AL biRini vuR ötekine..

Non Mollare Mai

Sanane kardeşim diyesim geliyor ama şimdi.
Biz Galatasaray maçından sonra övmedik, MİLLİ FORMAYA hizmetinden, o maçta gösterdiği başarıdan ötürü övdük. Laf sokma çabası içerisinde boş boş konuşma.
Ha sen buna diyorsan eğer Ardacısın diye, evet ulan Arda'cıyım sanane ? derim bende. Fotoğrafınıda koyduk avatarda yaptık vesselam.  8)
edit

eRe

ya semıhı bende sevıyorum kı en ıyı turk forvet bugun turkıyedekı en ıyı son vurusları yapan forvet keske bızde olsa bugun cok daha ıyı yerlerde oluruz ancak basarılı olmasını hıc ama hıc ıstemem
www.erdemeksi.com