Ana Menü

Forum sistemi yenilendi

Başlatan NoPasaran, Temmuz 05, 2008, 18:03:20

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gürol

devamlı mesaj yazıyorum ama artık bugünlük idare edin beni bir sıkıntıyı daha belirtmek istiyorum.
alıntı yapıldığında mor renk oluyordu önceden ve kolay anlaşılıyordu burda şimdi zor anlaşılıyor.değiştirilebilir birşeyse eski mor renk benim tercihimdir.
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

NoPasaran

Tamam inleyelim..

Renk işleri en kolay iş..

Yeni sistemde en güzel  röportajlar..İki saat kalın yap renk ver derdiniz yok..

Otomatik..

Örnek aşağısı

Futbola veda etmeye hazırlanan Mehmet Özdilek, 4 Büyükler'de forma giyen tek oyuncu olan Sergen Yalçın'ı işte bu cümleyle değerlendiriyor. Kaptan, 'O'nun gibi oyuncular kolay yetişmiyor. En çok üzüldüğüm futbolcu Sergen'dir' diyor

Dikkat ederseniz Mehmet Özdilek'e soru yöneltilirken Şifo kelimesini kullanmadım. Nedeni de, ondan daha iyi futbolcu olmasıydı. Sevgili Özdilek, bana şu anekdotu anlatmıştı: 'Şifo ile Antalya'da aynı otelde kamp yaptık. Bana 'Senin maçlarını televizyondan izledim. Benden de iyisin' dedi...'

Bir de şunun altını ısrarla çizdik. Mehmet Özdilek'i önce insan olarak takdim ettik; çünkü o adam gibi adam. Centilmen bir sporcu. Türkiye'deki bütün hakemlerin her yıl seçtiği en centilmen oyuncu da o...

Sevgili Özdilek'e en zor soruları Sevgili Şaban Petek sordu. Yani, kıyaslama yapmak istedi; iyiler ve kötüler. İyi sporcu olmak yetmiyor. İyi sporcu ve iyi insan olmak önemli. İşte bu nedenle Sergen Yalçın'la başladık:

-Sergen'i en iyi tanıyabilecek futbolcu sensin... Eski takım arkadaşın hakkındaki düşüncelerin neler?

'En üzüldüğüm futbolcu Sergen'dir. Onunla 5 yıl oda arkadaşlığı yaptım. Çok iyi bir insandır, çok akıllıdır. Ancak futbola ihanet etti. Böyle oyuncular kolay kolay yetişmiyor. İşte bakıyorsunuz, Sergen'den sonra Galatasaraylı Emre var. Başka da yok...'

-13 yılda iki başkan, 7 teknik direktörle çalıştın. Senden kısa değerlendirmeler alalım...

'Süleyman Seba için sadece 'Baba' derim. Onun yeri bende çok ayrıdır. 12 yıl birlikte çalıştık. Beni o büyüttü...

Başkan Serdar Bilgili'yi Maraş'tan tanırım. Çok eski dostluğumuz var...

Gordon Milne ile 6.5 yıl çalıştım. Dostluğumuz hala devam eder.

Toshack, çılgın bir adam... Kelimelerle anlatılmaz, yaşamak lazım... İnsanlarla oynamayı severdi...

Rasim Kara, çalıştığı dönemde bana göre Beşiktaş'ta başarılıydı. Bizde ikincilik başarısızlık olarak görülüyor. Bu yanlış. Rasim Hoca ile Avrupa'da başarılı olduk.

Daum, iyi bir antrenör, iyi bir taktisyen.

Briegel, bizim için iyi bir ağabeydi. Futbolcu-teknik direktör diyaloğunu çok iyi kurdu.'

- Ahmet Dursun ile bir tatsızlık yaşanmıştı...

'Ahmet Dursun ile hiçbir sorunum olmadı, olamaz da... Ben saygıdan yanayım. Yerine göre her türlü davranmayı bilirim. Öyle zaman gelir ki, muhatabının bire bir kafasına vurursun. Ben bir kere söylerim. Bazen bir bakışım bile yeterlidir. Tarzım bu.. Ben söylerim, ondan sonra tercih onun... Kendi yolunu kendi çizer.'

- Mehmet'in unutamadığı goller hangileri?...

'Galatasaray'a attığım röveşata ve Maribor filesine 25 metreden gönderdiğim goller unutulmaz. Trabzonspor'a Ankaragücü'nden gelen Mehmet vardı. Trabzon'daki bir maçta, benimle baş edemedi ve karşılaşmayı kazandık. Bana, 'Hayatımı bitirdin' dedi...

- Beşiktaş, 4. şampiyonluğu nasıl kaçırdı? O zaman da kutsal ittifak var mıydı?

'Galatasaray'dan da önce 4 kez üst üste şampiyonluğa ulaşıyorduk ancak averajla kaybettik. Aydın, Karşıyaka ve Ankaragücü'ne attığımız goller iptal oldu. Erman Toroğlu'nun yönettiği Karşıyaka maçında herkesi çalımladım, kaleciyi de çalımlayıp gol attım, ama ofsayt verdiler. Dünyada böyle ofsayt yok. Ama üzücü olan şu, bu 4 maçtan sonra da tüm hakemler televizyona çıkıp Beşiktaş'tan özür dilediler. Eğer 4. şampiyonluğa ulaşsaydık, 5. ve 6. şampiyonluğu da elde ederdik.'

- Ya geçen sezonki Galatasaray maçı?

'Galatasaray'ı adeta sahada ezdik ama 85. dakikada golü yedik. Artı, Oğuz Sarvan penaltımızı da vermedi. Şampiyonluk elimizden kaçtı. Sonuçta futbol hatalar oyunudur. Bunlar bu sporun içinde hep var...'

- Samsun maçı ve kaçan penaltı desem?..

'Samsun maçında penaltı kaçırmam kötü oldu ancak bu penaltıyı atmak zorundaydım. Oyuna yeni girmiştim ve hemen penaltı oldu. Yerden biraz geç kalktım, 'Kim atacak?' diye bekledim. Ancak, 'Abi' diye topu getirdiler ve benim de moralim iyiydi ve riski alıp, atışı kullandım. Kaçırmasam iyiydi ama ne yaparsın ki kaçtı...'

-Taraftar sizi nasıl etkiliyor?

'Taraftara hak vermemek mümkün değil. Hem camianın hem de onların beklentileri büyüktü. Bu beklentilerine de karşılık veremedik. Sezon boyunca seyirci baskısının altında ezildik. Başarısızlığın olduğu yerde her şey olur taraftarın isyanını haklı buluyorum.'

-Tanju ile aranda soğukluk olduğu söylenir. Ne diyorsun?

'Samsun'da Ladikspor'u şampiyon yaptım, Mehmet Babalık hocam beni Kahramanmaraş'a götürdü. 2 yıl sonra Samsun'a dönmek istedim ancak beni 80 milyon liraya almadılar. Bunda Tanju'nun rolü olduğu söylenir. Bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum. Ancak, Beşiktaş'a imza attıktan sonra Tanju ile Samsun'da karşılaştık. Bana, manalı bir şekilde 'Beşiktaş'ta oynamak zordur' dedi. Buna, 'Ben zorları severim. Göreceğiz' diye cevap verdim.'

- Bu röportaj Anneler Günü'nde yayınlanacak. Bir mesajın var mı?

'Anneler bizim en kutsal varlıklarımız. 'Cennet annelerin ayağı altındadır' diye bir söz var ya, gerçekten çok doğru... Başta annem olmak üzere tüm kadınların Anneler Günü'nü kutlarım. Bazen yalnız kalmak istediğimde, arkadaşlarıma 'Ben kolay kolay evlenmem. Kadın dırdırı çekemem' diye espri yaparım ama gerçekten kadınlar olmadan bir hayat düşünmek mümkün değil...'

-BİTTİ-
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carlito1903

Turkcell Süper Lig ve Dünyadan Futbol bölümlerine alt bölümler açılmayacak mı ?

ŞL, UEFA, BankAsya 1. Lig...

NoPasaran

Eksikleri söyleyin açalım

Göremiyebiliyoruz..

Tamam açarız
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

gürol

son iletilerin yazdığı yerlerde ynt:konunun adı yazıyor.
eskiden konunun olduğu bölümde yazıyordu daha iyiydi bilginize..

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

gürol

pardon benim dikkatsizliğim..

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saldır beşiktaş

abi kralkartal scooting bölümü 1000 mesajın altındakilerine açıldımı?
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

Şu an açıksa açıktır :D

Eksiklerimiz var

Tamamlamaya çalışıyoruz
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Kralkartal21

Eskisinden çok daha iyi olmuş. :)

Çok modern duruyor. :)
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

hepsiyAh

hayırlı olsun ..

daha şık olmuş

akbaba71

Dün akşam konuları acmaktan buraya yazmayı unutmuşum  :)

Elinize sağlık cok güzel olmuş  :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

NoPasaran

Demekki doğru tercih yapmışız :)

Her ne kadar bazı yöneticiler beğenmesede :P
Aşk bu Aşk !

volkanca.net