Ana Menü

FiLm yorumLari

Başlatan AsA, Haziran 21, 2008, 20:52:35

0 Üyeler ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Brestgerfich

Edepsiz Kız.
Kadrosunda iki sevdiğim oyuncu var ama film rezalet.
10 üzerinden -10 :)

Yıldız Tozu
Fantastik film sevenlerin hoşuna gidecektir. Biraz komedi biraz aşk da var.
10 üzerinden 8

Orijinal Cinayetler.
Robert De Niro ve Al Pacino ikilisi yeteneklerini konuşturmuşlar.
Çok beğendim
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

CR7

Final Destination

dün 2.yi bugün 3.yü izledim.

:ok
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Brestgerfich

Şans Sende.
10 üzerinden 5,5

Herkes İtalyan Olmak İster.
10 üzerinden 6,5

Brestgerfich

Herkesin Keyfi Yerinde
10 üzerinden 7,5

Hayalet Sevgililerim
10 üzerinden 5,5

Brestgerfich

Tanrı Amerika'yı Korusun
10 üzerinden 6,5

Limit Yok
10 üzerinden 7,5

Brestgerfich

Okuyucu
10 üzerinden 8,5

CR7

Bir Marvel filmi olan Yenilmezler'de hiç beklenmedik bir düşmanın küresel güvenliği tehdit etmeye başlaması üzerine bir araya gelen bir süper kahraman ekibi, Dünya'yı felâketin eşiğinden kurtarmaya çalışıyor... [/size]Yenilmezler, Marvel'in en çok iz bırakan kahramanlarını bünyesinde topluyor: Demir Adam, Hulk, Thor, Kaptan Amerika, Hawkeye ve Black Widow. Beklenmedik bir düşman su yüzüne çıkıp dünyanın güvenliğini tehdit etmeye başlıyor. S.H.I.E.L.D. adıyla bilinen uluslararası barışı koruma teşkilâtının yöneticisi olan Nick Fury, dünyayı böylesi bir felâketten kurtarmak için bir takıma ihtiyacı olduğunu anlıyor. Takıma adam seçmek için dünyanın dört bir yanını gezmeye başlıyor.Başrollerini Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner ve Tom Hiddleston'un paylaştığı bu ekibe Stelan Skarsgard'la Samuel L. Jackson eşklik ediyor. Joss Whedon'un Zak Penn ile birlikte yazdığı hikayeden senaryolşatırdığı ve yönettiği Yenilmezler, ilki 1963 yılında basılan ve o günden beri Marvel'in en sevilen çizgi roman serilerinden biri olan "The Avengers"tan uyarlandı. Aksiyon ve olağanüstü özel efektlerle dolu, muhteşem bir filme hazır olun...

IMDB 8,5/10

:ok

NoPasaran

Dün gece izledim..

Türk filmleri arasında kesinlikle en üst sıralarda olması gereken , neredeyse başyapıt tadında..

3 eşcinsel insanın hayatını anlatırken bazı sahnelerde iğrençlik koksada inanılmaz işlenmiş konusu..

Sinemalar.com da 7,3 puan almasının sebebi sanırım konusu. Çünkü gerçekten 3 adamın yaptığı mide kaldırmaz bir durum...

Ama mutlaka izlenmesi gerekiyor..Bayıldım..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Pazartesi Resident Evil'a gittim ama pek hoşuma gitmedi. Özellikle 2'nci ve 3'ncü film çok güzeldi ama bu olmamış. Sonunda belli ettiler zaten 6'ncı de gelecek.

NoPasaran

Geçen günlerde seyrettim. Sıradan bir amerikan filmi görüntüsünde aslında

Ama ben çok etkilendim...

Daha bir hafta önce mesela ben onlarca şehit haberi gelen memletimin dağlarında bir PKK lı görsem ve "lütfen" dese herhalde ben dururum diyen ben , bu filmde az bile yapıyorsun dedim kızın intikamını görünce..

5 adam ve bir tanesi Polis.. 1 bayanı evde tek başına yakalayıp İnanılmaz İşkenceler ve Tecavüzler.

İnanılmazdı..

İnsanın tüylerini diken diken eden ve şeyleri kesilesi adamlar diyebileceğiniz bir film..

Ama söylemezsem edemeyeceğim, kız öyle bir intikam alıyorki tek tek bir çok sahneye bakamıyor insan ama dedim ya iyi oldu dedirtti bana.

Hatta bundan iki gün sonra işyerime gidince artık değiştim ve masum bakmıyorum hiç birşeye dedim..

Yalan yok bilmiyorum duygusal mode açıktı ondan mı ama çok etkilendim..

Sinemalar.com 8,3 vermiş

İMDB 6,3 gibi düşük bir puan vermiş

Volkanca.net, 9 veriyor :))

* Film kesinlikle aile filmi değil. Kıza yaptıkları işkencelerin neredeyse hepsi sapıkça.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

IMDB'nin düşük puan verdiği bütün filmler güzel ;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

DIABLO

Karga ile pompali sahneleri guzel hic aklimdan gecmezdi adamin goz kapaklarini acik tutup kargalara yedirmek :P

+ olarak bu film eski filmden alinti tekrar isitilip seyircilere sunulmus :)
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

ERHUN

I spit on your grave'in Türkçe altyazılı linkini bulan biri buraya koyarsa güzel olur, maçtan sonra izlenebilecek bir film.

DIABLO

Maalesefki bu akşam bir hata yaparak bu filme gittim arkadaş ile haftada iki defa sinemaya gideriz rastgele bu filmde o hatalardan bir tanesi.
Film 2012 yapımı yeni vizyona girdi sayılır istanbulda geçiyor. İstanbulun nerde varoş mahallelerinde çekilmiş 2012 yılı olmasına rağmen polis arabaları murat 131 filmde Türk kadını olarak oteldeki hizmetçiler, çalışanlar ve sokaktaki kara çarşaflı kadınlar gösterilmiş afişte istanbul' a aldanmayın hayal kırıklığına uğrarsınız.

Not olarak 10 / 2 verebilirim hiç gerçekçi değildi.
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

CR7

gerçekçiliğe göre puan vereceksek ohoooo :D

filme gidenler film olarak beğenmiş ama filmde İstanbul'un bu kadar kötü olarak gösterilmesini kabul edememişler. Oldukça kötü gösterilmiş ülke.