Ana Menü

Adebayor Milan'a Doğru

Başlatan saldır beşiktaş, Haziran 14, 2008, 14:29:08

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Emmanuel Adebayor'un menajeri Stephane Courbis, oyuncusunun kendisini transfer etmek isteyen Milan'ın teklifine olumsuz bakmadığını açıkladı.

Kırmızı Siyahlılar, Togolu golcünün Arsenal'de gösterdiği müthiş performans sonrası Adebayor'u San Siro'ya getirmek istiyor. Golcü oyuncuyla ilgilendiğini açıkça dile getiren Milan'da Adriano Galliani bu transferin gerçekleşmesi için elinden geleni yapıyor.

Arsenal'in Milan'a olumsuz cevap vereceği söylenirken, güzel bir teklif gelmesi halinde oyuncularının önünü kesmeyecekleri de biliniyor. Oyuncunun menajeri, Kırmızı Siyahlıların teklifini reddedemeyeceklerini belirten Courbis, Radio Radio'ya verdiği demeçte "Adebayor, Arsenal'de iyi oynuyor, ancak Milan gibi bir kulübün teklifini reddetmek de çok zor" diye konuştu.

İtalya'dan gelen haberlere göre Milan, Fiorentina'ya transfer olan Alberto Gilardino'nun yerini doldurmak için Adebayor'a rekor bir teklif vermeye hazırlanıyor

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

TurkishTank

bu afrikali forvetlerin nedense "first touch" dedikleri, yani top'a ilk dokunuslari...cok berbaat...sevmiyorum bunlarin oyun stilini...kosmaktan baska bi ise yaramiyorlar...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

ilhan mansız_melis

Milan'da ne yapacağını çok merak ediyorum
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ferdikoclu

Başarılar dilerim eğer gerçekten transfer olursa
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..