Ana Menü

Muslu Nalbantoğlu Kayseriye İmzayı attı

Başlatan NoPasaran, Haziran 13, 2008, 14:35:15

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Kayserispor, Hollanda'nın NEC Nijmegen takımında futbol oynayan gurbetçi defans oyuncusu Muslu Nalbantoğlu'nu renklerine kattı.

Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma, Asbaşkan Şaban Miraboğlu ve Muslu Nalbantoğlu ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, en iyi kadroyu kurabilmek için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Ümit Milli Takım'da da oynayan Muslu'yu transfer etmekten son derece mutlu olduklarını belirten Hurma, Muslu'nun Kayserispor'da da başarılı futboluyla A milli takıma yükseleceğini söyledi.

Daha önce anlaştıkları futbolcularla resmi sözleşmeleri imzalamaya başladıklarını hatırlatan Hurma, en iyi kadroyu kurabilmek için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, daha önce açıkladıkları iki Arjantinli futbolcu için de görüşmelerinin sürdüğünü kaydetti.

Mehmet Topuz'un bazı takımlara transfer olacağı yönünde haberler çıktığını hatırlatan Hurma, şunları söyledi: "Mehmet Topuz ile sözleşmemizi 2010'a kadar uzatmıştık. Futbolcumuz, büyük Avrupa takımlarından teklif gelmesi durumunda değerlendirebileceğini, aksi halde Kayserispor'da kalmak istediğini söyledi. Bazı haberlerde yer aldığı gibi Beşiktaş'tan oyuncumuz için teklif gelmedi. Hiçbir oyuncumuzu para için satmayacağız. Bunun kamuoyunda iyi bilinmesini istiyoruz."

3 yılık sözleşme imzalayan Muslu Nalbantoğlu da, Kayserispor gibi hedefleri olan bir takımın formasını giyecek olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ZeMaHŞeR

Kayserispr ve taraftarları için hayırlı olsun...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

akbaba71

Kayserispor bu adamı 28 martta almıştı.

Scouting bölümünde  konuşmuştuk hakkında.

Erdem
Muslu Nalbantoğlu hakkındaki bilgileri burada bulabilirsin.
http://kralkartal.com/forum/index.php/topic,14172.0.html
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

eRe

o zaman bızım scoutıng yıne ıyı calısmıs ;D
www.erdemeksi.com

Non Mollare Mai

FM oynayanlar bilir. :)
Oldukça yeteneklidir. Bakalım gerçekte de öyle mi.

Kayseri bu sene iyi transferler yapıyor.
edit

eRe

Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Haziran 13, 2008, 15:34:39
FM oynayanlar bilir. :)
Oldukça yeteneklidir. Bakalım gerçekte de öyle mi.

Kayseri bu sene iyi transferler yapıyor.

alınıyorum ama :D
besıktasın basında 2012 ye kadar her kupayı aldım sonra ınterde her kupayı almaya basladım hala boyle bırıyle tanısmadım :D
www.erdemeksi.com

ZLataN

Fm'de Türk takımLaRının vazgeçiLmez sağ beki :D d/dm r :D NormaLde merak ediodum nasıL acaba diye kayseri maçLarında izLeriz aRtık :) hayırLı oLsun kayseriye :)