Ana Menü

İsviçre 1 - 2 Türkiye | Hesap Görüldü !

Başlatan akbaba71, Haziran 08, 2008, 11:57:36

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Macta sürekli düdük calan elemana sövmediğim laf kalmadı kulakları cınlamıştır inşallah.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Delirdik

Maçtan sonra tribündeki o görüntüLer her şeye bedeL yemin ederim :D
çok acıkLı bakıyordu İsviçreLiLer yahu

+
Bu defansLa çıksak biLe iLerisi için hiç ışık vermiyor takım.
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

akbaba71

2000'de Belçika'yı Belçika'da yendik.
2002'de Kore'yi Kore'de yendik.
2002'de Japonya'yı Japonya'da yendik.
2008'de İsviçre'yi İsviçre'de Yendik.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: Buz - Haziran 12, 2008, 00:20:10
Maçtan sonra tribündeki o görüntüLer her şeye bedeL yemin ederim :D
çok acıkLı bakıyordu İsviçreLiLer yahu

+
Bu defansLa çıksak biLe iLerisi için hiç ışık vermiyor takım.
katılıyorum eren derdiyok kaç tane kafa vurdu servetle emrenin arasında defansı toparlamamız lazım
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

IL Capitano

Alıntı yapılan: akbaba71 - Haziran 12, 2008, 00:18:48
Macta sürekli düdük calan elemana sövmediğim laf kalmadı kulakları cınlamıştır inşallah.

aynen, avantajlari bile oynatamadi herif ya....
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Non Mollare Mai

Dedik ve yendik. Fotomaç'ın bugünkü başlığıydı gayette güzeldi.
İçim içime sığmıyor yemin ederim.
Allah büyük işte.
Er ya da geç hesap görüldü.
Daha acı bi biçimdede görülemezdi herhalde. 1-0 dan gel 90+2 de gol at. Acıtmıştır. :)

Alma Türk'ün ahını çıkar aheste aheste. ;)
edit

onaT

Alıntı yapılan: alper_1903 - Haziran 12, 2008, 00:17:07

sevinecegimi veya sevinmiyecegimi kimseye sormam kimseyede söylettirmem bu bir
bu maci eger alamasaydik mesajini merak ederdim bu iki
bu maci bize Fatih Terim´mi kazandirdi, Arda´yi mecburiyetten oynatarak?  bu da üc

yazik bana degil sen kendine yazik etme
terbiyeli ol...

ayrica bu futbolla cek´leri biraz zor yeneriz, bu da dört

sevinelim diyorum sonra tartisiriz bu maci diyorum ama ne yazikki olmuyor...
hemen sisirmeye baslayin Fatih Hocanizi

1.sen öyle diyorsan yeneceğiz belli ki
2.fatih terimi öven bir laf söyledimmi?

bırak bu önyargıları

gürol

Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

AsA

TARTISMAYI BIRAKIN LUTFEN KONU MILLI TAKIM VE GALIBIYET KIMSENIN KALBINI KIRMADAN SURDA TADINA VARALIM GALIBIYETIN..

KeePSaKe

Abi bahçede bir bağırmışız var ya sandalyede oturuyorduk 2.golde herkez sevinçten sandelyelere tekme attı bir tanesi koluma bana isabet oldu kolum mosmor şu anda  ;D

Ama İsviçrelilerin hali çok komikti hepsi zırlıyolardı.Allah gösterdi ama ilk once yaptığı çirkefliklerle çıktılar ama bu defa olmadı artık o şiş kebabları alıp şişleri naparlar bilmiyorum  :ahaha

:bayrak
Since 1903

Non Mollare Mai

Türk taraftarlardan bi tanesi 2. golden sonra heyecana dayanamayıp kalp krizi geçirmiş ve hayatını kaybetmiş.  :-\
Allah rahmet eylesin.
edit

Kralkartal21

Valla bende balkondaydın bir bağırdım gol olunca sokakta bir kaç kişi vardı.Hepsi bana bakıyordu.  :utan
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

saldır beşiktaş

ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim İsviçre zaferi sonrası çaprıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Terim'in açıklaması...

Takım arkadaşlarım tebrik ediyorum. Hava şartları kötü olmasa bu kadar zorlanmazdık. İyi mücadele ettik. İkinci yarı yağmur kesilince daha iyi oynadık. Biz hak ediyoruz galibiyeti. Portekiz maçında da iyi oynadık. Çek Cumhuriyeti karşısında da iyi oynayacağız.

Güçlü bir takım İsviçre. O yüzden önemli bir galibiyet diye düşünüyorum. Taraftarımızın da buna ihtiyacımız vardı. Semih bizim önemli oyuncularımızdan. Semih gol adamı, ondan hep gol bekliyoruz. O da bunu gerçekleştiriyor. Servet o ayağıyla çok iyi oynadı. Hakan Balta da öyle. Hamit iki doksan dakika oynadı ama o biraz eksikti.

Arda, G.Saray'da çalıştığım dönemde G.Saray'a gelmişti. İlk A milli Takım'a koyduğumdan itibaren daha iyi gelişim bekliyordum ondan. Kendini geliştirirse Avrupa'da oynayabilecek kapasitede bir futbolcu.

HASAN DOĞAN: " KADROMUZA GÜVENİYORUZ"

Futbol Federasyonu Başkanın Hasan Doğan ise şöyle konuştu:

"Kendi standardımızın üzerinde bir oyun oynamamız lazım. Bunu da bugün gerçekleştirdik. Çocuklarımız daha fazla inançlıydılar. 3 yıl aradan sonra bugün burada İsviçre'yi saf dışı bırakmak çok güzel. İkinci yarı yağmurun durmasıyla iyi oynamaya başladık. Soyunma odasında moraller yüksek. Çocuklarımıza, kadromuza güveniyoruz."

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

KeePSaKe

Bu arada maçta gol olunca sevinçten bir vatandaşımız hayatını kaybetmiş.Allah rahmet eylesin çok üzücü bir durum ya sakin olmak lazım boyle şeylerde kendimizi kaybetmemek lazım yenilirsek sonuçta birşey olmayacak dikkat edelim kendimize :(
Since 1903