Ana Menü

Venezuella'da tarihi zafer

Başlatan akbaba71, Haziran 07, 2008, 12:34:41

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Venezuella'da tarihi zafer
Dünya genelinde 2010 Dünya Kupası eleme maçları oynanırken Güney Amerika'da Brezilya ve Venezuella Cuma gecesi ABD'nin Boston şehrinde karşı karşıya geldi.
Adriano, Robinho, Pato ve Luis Fabiano gibi as oyuncuların da forma giydiği Sambacılar karşısında Venezuella 5. dakikada Giancarlo Maldonado ve 44. dakikada Ronald Vargas'ın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

5 kez dünya şampiyonu olan Brezilya karşısında geçmişte oynadığı 17 maçın tamamını kaybeden Venezuella böylece güçlü rakibi karşısında ilk galibiyetini almış oldu.

Arjantin ve Paraguay ile 2010 Dünya Kupası'na katılabilme mücadelesi veren Dunga'nın yönetimindeki Brezilya bu sonuçla eleme maçları öncesi olumsuz sinyaller vermiş oldu.

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

KeePSaKe

Since 1903

carsi52

Bölünür senin için uykular!

ferdikoclu

Helal olsun.. Kendilerine güvenleri gelmiştir.
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

carlito1903

Japon bayrakları açsınlar bu ilk galibiyetin şerefine ;D ;D

RCA

venezuella nın kalecisi de vegaydı sanırım bursasporun kalecsi hayret nasıl gol yememişler..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

BerkAy1903

Maçın Özetini İzledim. Ne GoL Atmış Bea Venezuella.
19o3

delgado1008

Sabah baktığımda inanamadım ama helal olsun adamlara
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.