Ana Menü

Kayseri'de tango zamanı

Başlatan saldır beşiktaş, Haziran 06, 2008, 19:01:32

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Gökhan Ünal'ı Trabzon'a veren Kayserispor, rotayı Arjantin'e çevirdi.
5.6.2008

7 kişilik liste hazır
Kayserispor, forvete Arjantin'den takviye yapmayı planlıyor. Önümüzdeki sezon hem Avrupa, hem de ligde başarılı olmak isteyen Sarı-Kırmızılı takım, Gökhan Ünal'ın Trabzonspor'a gönderilmesinin ardından santrfor arayışlarına başladı. Geçtiğimiz hafta Arjantin'in Bounes Aires şehrine giderek futbolcu izleyen Süleyman Hurma'nın, 7 kişilik bir liste çıkardığı ve bu futbolcularla görüşülmeye başlandığı bildirildi. Gerekli takviyeleri yapıp, hazırlıklara tam kadro başlamak isteyen Kayseri'nin, golcü transferini en kısa sürede çözeceği kaydedildi.

İki isim daha yakın
Sarı-Kırmızılı takımın, Arjantinos Juniors takımından 22 yaşındaki Pereira ve Gabriel Hauche, San Lorenzo'nun tecrübeli golcüsü Silvera, Huracan'dan Mendoza ve Nieto, River Plate'ten 20 yaşındaki Juan Antonio ve Boca Juniors'tan Lucas Castroman'ı listesine aldığı ve bu oyunculardan biriyle kesin olarak anlaşmaya varılacağı ileri sürüldü. Özellikle 2000-2003 yılları arasında 10 kez Arjantin Milli Takımı'nda oynayan Boca Juniors'lu Castroman ve kariyerindeki 260 maçta 134 gol kaydeden San Lorenzo'lu Silvera'nın menacer Süleyman Hurma tarafından beğenildiği öğrenildi.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

Lucas Castroman bir ara Udinese'de banko oynuyordu iyi bir futbolcu
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Guti ORÇ.

Castroman iyi bir oyuncu gelirse iş yapar..

Kralkartal21

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Haziran 06, 2008, 21:25:09
Lucas Castroman bir ara Udinese'de banko oynuyordu iyi bir futbolcu

Kız olmana rağmen bu futboldan iyi anlıyorsun. :D

Alıntı yapılan: -OrCuN- - Haziran 07, 2008, 01:13:46
Castroman iyi bir oyuncu gelirse iş yapar..

Katılıyorum.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..