Ana Menü

54-1'in kahramanlarına ceza yağdı

Başlatan akbaba71, Haziran 05, 2008, 17:29:37

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onaT

75-80 saniye başına gol yani...

AsA

Birak ya aLman federasyonunu Fifa Uefa saLdir bastir sikayette buLunsunLar..

ilhan mansız_melis

öh yani artık  adamlara bak 54 gol yemişler ama Gürol abinin dediği gibi şeref sayısı atmışlar o da bir başarı :D
Türkleri engellemişler :(
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ferdikoclu

Gerekirse Uefa ya FİFA ya her yere başvursunlar.. Biz 8-0 lık şikeyi unutamazken onlar 54-1.. mahalle maçı yapsak bu kadar gol olmaz 4-5 saatte..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: ferdikoclu - Haziran 06, 2008, 19:57:48
Gerekirse Uefa ya FİFA ya her yere başvursunlar.. Biz 8-0 lık şikeyi unutamazken onlar 54-1.. mahalle maçı yapsak bu kadar gol olmaz 4-5 saatte..

8-0 şike mi yapma yaa ben de çok üzüldüm ama hem bizimkiler ruh gibiydiler hem de Liverpool'lular iyi oynadılar
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

akbaba71

ilhan mansız_melis

Gs-Ankaragücü maçından bahsedilmiş.
8-0 lık mac derken.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

ferdikoclu

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Haziran 06, 2008, 21:33:14
Alıntı yapılan: ferdikoclu - Haziran 06, 2008, 19:57:48

8-0 şike mi yapma yaa ben de çok üzüldüm ama hem bizimkiler ruh gibiydiler hem de Liverpool'lular iyi oynadılar

Ankaragücü maçından bahsetmiştim ilhanmansız_melis

Guti ORÇ.

tipik bir Türk düşmanlığı daha..umarım maç iptal olur...

KeePSaKe

Since 1903

delgado1008

maçı izleyenler sıkılmamıştır yada bu gol olmayacak diye iddaya filan girmişlerdir.Komedi ve rezalet
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

akbaba71

54-1'in kahramanlarına ceza yağdı
Türk takımı Germania Nippes II'in C ligine yükselmesini önlemek için SpVg Rheinkassel-Langel II'ye 54-1 yenilen DJK Löwe II kulübü ile çoğunluğu Türk olan futbolcularına ceza yağdı. Spor Mahkemesi, DJK Löwe II'nin futbolcularına birer yıl futboldan men cezası verdi. Mahkeme ayrıca, DJK Löwe Kulübü'nün C liginde oynayan birinci takımının D ligine düşürülüp yerine Germania Nippes II takımının çıkarılmasını ve kulübün 500 Euro para cezası ödemesini karara bağladı. SpVg Rheinkassel Langel II ise ceza almadı.

DJK Löwe Kulübü'nün karara karşı üç gün içinde Bölgesel Spor Mahkemesi'ne itiraz hakkı bulunuyor.

SABAHA KADAR EĞLENMİŞLER

6 kişilik mahkeme heyetinin önünde ifade veren DJK Löwe II Kulüp Başkanı Erich Schitzler savunmasında, futbolcuların maçtan bir gün önce Cumartesi günü sabaha kadar parti yaparak eğlendiklerini, bu nedenle yorgun ve uykusuz olduklarını anlattı. Asıl kalecilerinin sakatlanarak oyundan çıkması üzerine bir oyuncularının kaleye geçtiğini belirten Schnitzler, "Oyunda ayrıca üç futbolcumuz sakatlandığı için de karşılaşmayı 8 kişi tamamlamak zorunda kaldık. Bu nedenle böyle farklı bir skorun ortaya çıktıö dedi.

DAHA ÖNCE DE CEZA ALDILAR

Mahkemede görüşü alınan Orta Ren Bölgesi Futbol Federasyonu Başkanı Hans Christian Olpen, futbolcuların bir gün sonra maçları olduğunu bildikleri halde sabaha kadar eğlenmelerinin bile başlı başına sportmenliğe aykırı olduğunu dile getirdi. Scnitzler, "Aynı takım daha önce de maçlarda kavga çıkarttığı için iki kez ceza almıştırö dedi.

NORMAL BİR MAÇ DEĞİLDİ

Mahkemede ifadesi alınan karşılaşmanın Alman hakemi Helmut Koch da karşılaşmanın kesinlikle normal bir maç olmadığına dikkat çekerek şöyle konuştu: "Maçın ilk yarısı normaldi. Ancak DJK Löwe II takımı karşılanmanın ikinci yarısında oldukça pasif bir oyun sergiledi. Gol olduğunda düdüğü çalıyordum. Orta sahada maç başlar başlamaz, tekrar gol oluyordu.ö

DÖRT SAAT SÜRDÜ

Yaklaşık dört saat süren mahkeme sonucunda Yargıç Heinz-Herman Grimm, alınan kararı şöyle açıkladı:

"Kreisliga C'de mücadele eden DJK Löwe I takımının Kreisliga D'ye düşürülmesine, bunun yerine Germania Nippes II takımının C ligine çıkartılmasına karar verildi. Ayrıca DJK Löwe II takımının oyuncularının bir yıl futboldan men cezası verildi. Ayrıca DJK Löwe II takımının gelecek yıl sezona eksi 12 puanla başlamasına karar verildi. Ayrıca DJK Löwe kulübene 500 Euro para cezası kesilerek, tüm mahkeme masraflarının da kulüp tarafından karşılanması karara bağlandı.ö

NELER YAŞANMIŞTI

Köln Kreisliga D'de sezon boyunca başarılı bir mücadele veren Türk takımı Germania Nippes II son haftaya 47 puanla ikinci girdi. Kendisiyle aynı puana sahip üçüncü sıradaki SpVg Rheinkassel-Langel takımına karşı 37 gol averajı vardı. Son maçını DİTİB'e karşı oynayan Germania Nippes sahadan 10-0 galip ayrıldı. Germania Nippes'in bu sonuçla sezonu ikinci tamamlayarak C Ligi'ne çıkmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak ligde en yakın takipçisi SpVg Rheinkassel-Langel II rakibi DJK Löwe II'yi deplasmanda 54:1 yenerek ikinci sıraya yerleşti. Maçka şike olduğunu düşünen Germania Nippes Kulübü Başkanı Ercan Kabakçı Futbol Federasyonu'na başvurarak soruşturma istedi. Yapılan soruşturmanın ardından şike şüphesi bulunan maç Spor Mahkemesi'ne intikal etmişti.

08.06.2008
Kaynak : DHA
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

ferdikoclu

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Kralkartal21

Haksızlığın cezası budur.Aslında bunların lisanslarını yırtıp atıcaksın.

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

bahadıR

adalet :)
iyi olmuş...küme düşmeleri çok  daha iyi olmuş :)
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......