Ana Menü

Portekiz 2-0 TÜRKİYE | 7 Haziran 2008

Başlatan Kralkartal21, Haziran 05, 2008, 13:13:20

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ZLataN

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

Isvec televizyonu Gökhanin pozisyonundan sonra, 8-0lik liverpool macinda Zan yoktu dedi..
Allahim nedir bu cektigimiz..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ZLataN

Pepe attı maaLesef.AdamLaR çok güzeL geLdi bi stopeRin o şekiLde çıkıpta veRkaçLaRLa goL atması inanıLmaz bişey..

ZLataN

Takımı meLekLeR Koruyo Resmen kaç oLdu diRekten dönüyoR topLaRı.

IL Capitano

eyup1903

portekiz fazla iyi değil eğer iyi olsalardı halimiz daha kötü olurdu

IL Capitano

adamlarin 5 topu direkten döndu, bizim organize bir atagimiz yok, bu portekiz iyi kardes..

eyup1903

sana göre iyi bence gerçek portekiz bu değil direkten dönen toplarıda hep duran toplar

bir kere organize gldiler golü attılar

IL Capitano

hakli olabilirsin kardes ama bence bir takimin 5 topu direkte patlarsa mac ortada olamaz..
Portekiz turnuva ilerledikce kesinlikle daha iyi olacaktir..

yaktin bizi emre asik.......

eyup1903

iyi ki ilk maçta oynadık portekiz le yoksa bu maç daha farklı olabilirdi

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

beckyZWICKY

2-0 bitti çek ve isviçre maçlarını almalyız inşallah kalan 2 maçı alıp gruptan çıkarız inşallah
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

saldır beşiktaş

vallaha ne yalan söyliyim böyle kötü oynarsak biraz zor çıkarız
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ZLataN

2 oLdu ve maç bitti..Dahada faRkLı oLabiLiRdi diRekten dönen topLaRı oLdu, kaçıRdıkLaRı pozisyonLaR oLdu bizimse akıLda kaLAn bi pozisyonumuz yok öyLe..Son dakikadaki goLü yemeseydik aveRaj açısından kötü oLdu bizim için..