Ana Menü

Ekrem Dağ

Başlatan saldır beşiktaş, Haziran 03, 2008, 18:12:56

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

+18 !

dün gerçekten iyiydi.. böyLe devam ekrem..

pAscAliAnUmut

Açıkçası oynadığı futbolla beni çok şaşırtıyor Bravo ekrem..
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

pAscAliAnUmut

Sol sağ EKREM DAĞ :D :D

Cem Goren

o formayı kolay kolay bırakmaz boyle giderse
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Cem Goren

attıgı golden sonra bi ara kayboldu nereye dustu acaba :)

carsi52

Golü çok güzeldi.
Topa çok güzel vurdu.
Bölünür senin için uykular!

kartalpenchesi

Alıntı yapılan: pAscAliAnUmut - Aralık 01, 2008, 16:46:56
Açıkçası oynadığı futbolla beni çok şaşırtıyor Bravo ekrem..

benide çok şaşırtıyor

ilk geldiğinde tanımıyordum sıradan bir topçu diye düşünüyordum

ama gerçekten iyi oynuyor diğerleri gibi istanbul'da şimarmadı

helal olsun ekrem, böyle devam...
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

ZeMaHŞeR

Başarılı Futbolcu Ekrem Dağ, Avusturya Milli Takımı`na davet edildi.

Ekrem Dağ, Avusturya Milli Takımı'nın 5 Eylül'de Faroe Adaları ile, 9 Eylül'de Romanya ile oynayacağı 2010 Dünya Kupası grup eleme maçları için teknik direktör Dietmar Constantini tarafından aday kadroya çağrıldı.

bjk.com.tr
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

pAscAliAnUmut

gs ve M.United maçından sonra kimsenin ekrem hakkında konşmaması dikkatimi çekti ya  ???

Öncelikle gs maçında Arda'nın dibinden ayrılmadı ve Arda'yı oyundan düşürdü ki hiç alışık olmadğı bi mevkide oynadı

ManU maçında da Ortada benim en çok korktuğum isim Anderson'a nefes aldırmadı .

Helal olsun tam bi görev adamı

[KralKartal]

Daha iyi olmasi lazim...Ornegin cektigi sutlar kalenin 10 metre yanindan geciyor...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

[KralKartal]

Ekonomik durumumuz iyi değildi. Mardin'den ben küçük yaştayken ayrıldık. Almanya'ya kadar planladığımız yolculuk, annemin doğum yapması nedeniyle Avusturya'da son buldu.

BEŞİKTAŞ'ın bu sezon İstanbul dışındaki iki golünü de atan Ekrem Dağ'ın hayatı bir filmden farksız. 2-1 kaybedilen CSKA Moskova Şampiyonlar Ligi'nde takımının şeref sayısını kaydeden, önceki gün de Eskişehir'de ilginç bir golle siyah beyazlılara 3 puan kazandıran Ekrem'in Beşiktaş Dergisi'nin Ekim 2008 sayısındaki röportajı bir hayli ilgi çekici. İşte Ekrem'in özel dünyası...

- Babam çimento fabrikasında çalışıyordu. Ekonomik durumumuz çok iyi değildi. Babamın kardeşi de Almanya'da yaşıyordu. "Gelin burada çalışın. Sizin için daha iyi olur" diyerek bizi oraya çağırdı. 1989'da Almanya'ya gitmeye çalıştık. Sınırı geçmemiz gerekiyordu. Annem de en küçük kız kardeşime hamileydi ve Avusturya'da doğum yaptı. Biz de orada kaldık.
- Avusturya'da ilk yıllar nasıl geçti?
Epey zordu. Normalde geri gönderilecektik. Kız kardeşim orada doğunca Avusturya'da kaldık. Dilini bilmiyoruz, kültürünü bilmiyoruz. Önce babam bir işe girdi. Ardından bizi okula kaydettirdi. Okuldayken futbola başladım. Okul turnuvalarında gol kralı oluyordum ve en iyi oyuncu seçiliyordum. Bunun üzerine beni bir takıma yazdırdılar. Daha sonra büyük bir takım aldı beni ve profesyonel oldum.
- Avusturya'ya ilk gittikten sonra kaç sene Türkiye'ye giriş yapamadınız?
- 1989'da gittik. 1995'te babam, annem ve kardeşlerim Mardin'e ziyarete geldik. Daha sonra Türkiye'ye gelmedim. Sadece oynadığım takımal futbol kampları için Antalya'ya geliyorduk.
- Bir yanda Mardin, diğer yanda Avusturya... Ne düşünüyordun?- Mardin'de toprakta Avusturya'da çimlerde oynuyorduk. Arkadaş edinmekte de zorluk çekmiyordum. Şimdi bakınca Mardin'den kalkıp Avusturya'ya gitmişim. Oradan Antep ve şimdi İstanbul. Umarım İstanbul'da kalmaya devam ederim.
- Eşinle Avusturya'da mı tanıştın?- Evet, 17 yaşındayken okulda tanıştık. İlerleyen yıllarda evlenmeye karar verdik. Eşim Boşnak. Yabancı olduğu için ve aynı kültürde olmadığımız için başta babam endişe etti. Bir Türk kızıyla evlenmemizi istiyorlardı. Ama şimdi onu çok seviyorlar. Ardından 2 çocuğumuz oldu. Kızlarımızın biri 3, diğeri 5 yaşında.
- Evde hangi dili konuşuyorsunuz?
- Almanca.
- Çocuklar da mı?- Çocuklar, Almanca, Türkçe ve Arapça konuşuyor. Biz Mardinli olduğumuz için normalde evde Arapça konuşulur. Bazen de Türkçe.

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Cem Goren

her zaman takdır ettım senı

CR7

joker dağ :D
40 maçtır bobonun sol açıkta atamadığı golü adam ilk maçında attı :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

KeePSaKe

Bir iyi bir kötü :)
Since 1903

+18 !

DAĞ gibi Ekrem !

Tam bir joker her yerde oynuyor adam hakkını da veriyor.. Helal olsun böyle devam et yeter Ekrem.