Ana Menü

Bebbe seçimini yaptı

Başlatan carlito1903, Haziran 02, 2008, 13:05:34

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Bu sezon Türk vatandaşlığına geçen ve Alper Aydın adını alan Kamerunlu futbolcu, Kamerun Milli Takımı'nın Cape Verde'yi 2-0 yendiği maçın 81. dakikasında oyuna girerek ilk kez milli oldu.

Geçen sezon Galatasaray'da forma giyen Song ve Barcelonalı Eto'o'nun attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılan Kamerun'da, Webo'nun yerine oyuna giren ve 9 dakika sahada kalan Bebbe, böylece Turkcell Süper Lig'de Türk statüsünde oynama hakkını da kaybetmiş oldu.

Çok iyi bi haber bu :)

carlito1903

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın ısrarla istediği Ankaragücü'nün aynı zamanda Türk vatandaşı olan Kamerunlu oyuncusu Bebbe, önceki gün oynanan Kamerun - Cape Verde Adaları karşılaşmasında forma giyerek Türk futbolcu statüsünü kaybetti.

Sezon sonunda Bebbe'nin İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la yaptığı ön protokol nedeniyle beklemeye geçen Beşiktaş'ın, bu gelişme üzerine Kamerunlu futbolcunun menajerini arayarak bu transferden vazgeçtiğini bildirdiği öğrenildi.

Bebbe'nin yakın çevresine Kamerun milli takımında oynamak istediğini belirterek, "Beşiktaş beni alsaydı Türk olduğum için alacaktı. Benim İngiliz menajerim İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile bir ön protokol yapmıştı ama Beşiktaş bana imza attırmak için hiç çaba göstermedi. Ben de ülkemin milli takımından gelen teklifi kabul ettim" dediği belirtildi.

eRe

ulan adamlar zorla kacmasa kurtulamıcaz boyle sacma ınsanlardan
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

kartalpenchesi

ohh be bu habere de çok sevindim kurtulduk bebbeden
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

Guti ORÇ.

yabancı diye alırlardı bu adamı milli takıma iyi oldu....

ilhan mansız_melis

iyi ki almadık şu Bebbe'yi ya bak sevindim şimdi
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Ohh be iyi oLdu harbiden bu haber.
Bölünür senin için uykular!