Ana Menü

Bursaspor Ivankov'la anlaştı

Başlatan saldır beşiktaş, Mayıs 31, 2008, 22:10:35

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak için çalışan Bursaspor, Kayserispor'un Bulgar kalecisi Dimitar Ivankov anlaştı.
31.5.2008

2008-2009 sezonunda revizyona gidecek olan Bursaspor geçen sezon Venezuela Milli Takımı kalecisi Renny Vega'dan istediği verimi alamamıştı. Bursaspor'un, Kayserispor'un ve Bulgaristan Milli Takımı'nın file bekçisi Ivankov ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Bu ayın sonunda kulübü ile olan sözleşmesi sona erecek Ivankov'un Bursaspor ile 2 yıllık anlaşma sağladığı ifade edildi. Menajer Mümin Kaşmer'in dün Özlüce Tesisleri'nde yeşil-beyazlı yöneticiler ile yaptığı görüşmenin ardından 2 yıllığına Bursaspor ile anlaşan Bulgar kalecinin senelik 1 milyon YTL alacağı kaydedildi.

33 yaşındaki kaleci Ivankov, Levski Sofya takımında forma giydikten sonra Kayserispor'a transfer olmuştu. 52 kez Bulgaristan A Milli Takımı'nın formasını giyen kaleci 1.88 boyunda. Bulgar kalecinin önümüzdeki günlerde imza atması bekleniyor.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Non Mollare Mai

Kayseri neden sattı İvankov'u anlamadım.
edit

muhsin_1903

kayserispor hedefini büyüttü önümüzdeki sezon için birinci sınıf kadro kuracaklar bence o yüzden ivankovu yollamaları normal vasat bi kaleci zaten onun gibi türkiyede en az 10 tane kaleci var
Sağlıklı Bir Hayat İçin Yıldırım Demirören'e HAYIR

KeePSaKe

bence ivankov gayet iyi bir kaleci
Since 1903

carsi52

AnıL bende anLamadım neden sattıkLarını.
Hayırsız oLsun Bursaspor için.
Bölünür senin için uykular!

ist.hatirasi/3-4

adam hem iyi hemde gol kralı neden sattılar acaba_?
YÖNETİM İSTİFA !!!

Anarchy*

carlito1903

Hayrını göremezler inşallah...

Kayseri Ivankov'un yerine aldı mı birisini ?

kartalpenchesi

Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene