Ana Menü

Fatih Terim sesleri!

Başlatan saldır beşiktaş, Mayıs 31, 2008, 15:43:38

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Fenerbahçe´de teknik direktör konusunda Zico´nun takımın başında kalacağı haberleri yer alırken, kulaktan kulağa yayılan bir dedikodu ortalığı karıştırdı.
31.5.2008

Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda Zico'nun takımın başında kalacağı haberleri yer alırken, kulaktan kulağa yayılan bir dedikodu ortalığı karıştırdı. Sözleşmesi bittiği halde uzun bir süre Brezilyalı hocayla masaya oturmayan yöneticilerin, Fatih Terim'i takımın başına geçmesi için ikna ettiği ve Avrupa Şampiyonası finallerinden sonra sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü. Deneyimli çalıştırıcıyla uzun süredir ilgilendiği ileri sürülen Yunanistan Ligi Şampiyonu Olympiakos'un İspanyol teknik adam Ernesto Valverde'yi takımın başına getirmesi bu ihtimalleri de hayli kuvvetlendirdi. Camiada Terim'in takımda görmek istediği Emre Belözoğlu'nu ikna ettiği, Villarreal'de forma giyen Nihat Kahveci'yi de tekrar Türkiye'ye döndürmek için temaslara başlayacağı ileri sürüldü. Ancak başarılı teknik adamın milli takımın konsantrasyonunun bozulmaması için bu konuyu gündeme getirmekten kaçındığı bildirildi.

kaynak
fanatik

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

keskinli

vallahi yakisir billahi yakisir fenere
kabadayi baskanlarindan sonra bide kabadayi hocalari olur :D
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ilhan mansız_melis

Fatih hoca yerinde olsam İngiltere'ye giderim bir saniye düşünmem
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

saldır beşiktaş

adminler konuyu kitleyin lütfen haber yalanlanmış
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

kartalpenchesi

şu fatih terim milli takımı bıraksında kurtulalım ya, adamda galatasaray ve fenerbahçe sevdası bitmek bilmiyor
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

NoPasaran

Terimin Fenerbahçeye gideceğini hiç düşünmem. İki taraf açısındanda geçerli bu söylediklerim..

Terimin hocalığı tartışılan bu günlerde ne gerek varki el bombasını takımına alsın Aziz Yıldırım :)

Zaten Terim'de Fenere gelmez :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carlito1903

Gelirse 'tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş' olur :) ;)

Ama gelmez o ayrı konu...