Ana Menü

Tomas Sivok

Başlatan onaT, Mayıs 29, 2008, 23:50:22

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onaT

Çek milli takımında oynuyor. libero, sağbek ve stoper.

BerkAy1903

Kesin Anlaşma Sağlandımı?

Geldimi Yani_?
19o3

alper_1903

Imzalandi galiba

hayirli olsun
bence iyi bir stoper olacak
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

onaT

evet geldi 9 haziran, resmi imza atma tarihi bekleniyor.

ilhan mansız_melis

inşallah hayırlı olur Diatta ya da Gordon'a benzemez
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

kartalpenchesi

önce bir futbolunu izlemek lazım, inşallah avrupa şampiyonası maçlarında ilk 11de başlarda nasıl bir futbolcu olduğunu öğreniriz

hayırlı olsun
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

akbaba71

15 Eylül 1983 tarihinde Çek Cumhuriyeti'nde doğan Sivok, futbola kendi ülkesinde başladı. İsmini duyurmaya başladığı ilk dönemlerde en yetenekli genç oyuncular arasında gösterilen Çek futbolcu en büyük patlamayı ise İtalya'da oynadığı dönemde yaptı. Serie A'da Udinese takımının formasını giyen Tomas Sivok, daha sonra kiralık olarak ülkesinin güçlü takımlarından Sparta Prag'da forma giymeye başladı. Genç yaşına rağmen Sparta Prag'ın kaptanlığını yapan Çek futbolcu, 1.85'lik boyuyla savunmanın ortasında ve orta alanda görev yapabiliyor. Tomas Sivok bu yıl Sparta Prag formasıyla toplam 22 karşılaşmada forma giydi. Bu maçlarda 1 gol atabilen Sivok, 2 de sarı kart gördü. Genç futbolcu 2 kere Çek milli takımında oynadı. Sivok, 2008-2009 sezonu başında Kulübümüz ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladı.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

RCA

kanım daha görmeden ısındı bu oyuncuya bilmiyorum iyi işler yapacakmış gibi geliyor.. :)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

carsi52

Zapo ve Sivok iyi işLer yapacak gibime geLiyor ama seriçte şüpheLiyim :)
Bölünür senin için uykular!

BerkAy1903

Umarım Fayda Sağlar Takımımıza...Hayırlı øLsun..
19o3

Cem Goren

inş. hayırlı olur
milli takımımıza karşı izleme şansımız var
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

hellfire

Hayırlı olsun insallah Beşiktaşa çok faydası olur

ForzA_21

bu adam diğer transferlerimize göre daha üstün bir oyuncu bence çok katkı sağlayacaktır zira yeni oyuncumuzu bir dönem Everton,Celtic ve Milan takip ediyormuş.