Ana Menü

Gerçekten Gittiler [Mehmet Demirkol]

Başlatan carlito1903, Mayıs 29, 2008, 10:42:04

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alper_1903

wallahi almanyadaki türkler acik ara en fazla gurbetcinin bulundugu yer...

cok akillica bir hamle fatih hocadan...

Türk´ler heryerde evet ama bu sampiyonada gurbetcilere bel baglamaktan baska caresi yok milli takimin...
hele hele almanyadakilere
ve bu gercekten akilli bir hamle degildi
ne olursa olsun bir Yildiray olmali Milli takimda
hadi halili cikar anladim ama böyle apacik ayrimcilik olmaz olamaz
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

carlito1903

gs li gurbetçiler gider ya desteklemeye...

Non Mollare Mai

Yahu adamın sistemine uymuyorsa, sırf gurbetçiler tatmin olacak diye adamları kadroda mı tutacaktı ?
Gelmesin kardeşim gurbetçiler. Gerekiyorsa tribünler boş kalsın. AY-YILDIZ için gelmiyorsa bi TÜRK gelmesin.
Hiç gerek yok. Türkiye'den gidenlerde doldurur o stadı. TÜRKİYE kavramını bilende zaten gelir oraya destekler adam gibi.
Bu kadar saçma bi şey olamaz.
edit

Non Mollare Mai

Burak bana söylesene, hangi hak etmeyen Galatasaray'lı futbolcu seçildi ?
edit

carlito1903

Sadece şuan ki gs liler için konuşmuyorum ki Anıl E.Belözoğlu, E.Aşık gibi eski gsliler hep milli takımda e şuanki kadrolarından da bolca adam var bu yüzden gider desteklerler...

Bizde bi futbolcu hafiften formsuz olsun hemen kesiyor milli takımdan ama gs de biraz parla yeter milli takım için...

Sabri'den Ayhan'dan çok daha iyi oyuncular var...

Non Mollare Mai

O Emre Belözoğlu formsuz olduğu halde Norveç maçında attığı golle belkide biz bugün bu şampiyonaya katıldık.
Emre Aşık Beşiktaş'ta da forma giymedi mi ? Galatasaray'ın Türk oyuncuları son yıllarda çok daha iyi, belkide o yüzdendir ?
Adamlar bu sene Türk'lerle şampiyon oldular..
Sabri'den iyisi kim ? Ben göremiyorum şu an için. Hele ki o son dönemdeki performansıyla Türkiye liginden kesecek kimse yok.
Ayhan alınmayabilirdi evet ama o da biliyor yedek olacağını. İyi bi yedek olabilir Ayhan..
Önyargılısınız çok. Önyargınızı bi kenarı bırakıp attığınızda doğru olan bunlar.
edit

carlito1903

Önyarıyla alakası yok Anıl bana deki şu milli takıma alacağın ilk forvet kim olur Ü.Karan derim...

Adam açık açık gslileri kayırıyor yıllardır böyle, bizim en iyi gs nin en kötü olduğu dönemde bile bizden daha fazla adam çağırdılar milli takıma...

Non Mollare Mai

Fatih Terim varmıydı o zaman ?
Futbol sistem işidir. Her iyi oyuncu giremez milli takıma. Taktiğine uygun, hocanın sistemine müsait olan oyuncular girer.
Her iyi olan alınsa milli takım 40 kişiden oluşur..
edit

carlito1903

Ben Terimin milli takımda olduğu dönemlerden bahsediyorum zaten...

Taktik icabı olduğunu hiç sanmıyorum seçimlerinin kafasına göre alıyor...

Non Mollare Mai

Babasının çiftliğimi orası, kafasına göre alacak ?
Anti-Terimcilikten gerçekleri görmüyorsunuz.
İnadına Terim diyorum bende, kim haklı çıkacak göreceğiz.
edit

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

keskinli

anil biraz sakin ol
öyle bi yazmissinki,türk milli takimini desteklemeyen türk degildir sanki
türk futbolunun gurbetcilerle gelistiginide hic unutma
su an türkiye süper ligiinde kac gurbetci oynuyor biliyormusun?
sen inadina terim diyebilirsin,istedigin hocayi futbolcuyu destekleyebilirsin
birakta bizde fikirlerimizi yazalim,hain olmadan.birakta bizde terimi elestirelim!!
nedir bu sendeki terim sevdasi anlayamadim gitti

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

delgado1008

birileri gidecekti işte bence Terim haklı bu adamlara zaten şans vermeyekti gitmeleri iyi olmuş
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

Non Mollare Mai

Ahmet abi ben bir şeyi körü körüne savunmuyorum
Alper resmen demiş ki gurbetçiler milli takıma çağırılmıyorsa gurbetçi vatandaşlarda Türkiye'yi desteklemez.
Sorarım bende o zaman - Sen Türkiye'yi Türkiye olduğu için mi destekliyorsun, yoksa gurbetçi oyuncular olduğu için mi ?
Bu nasıl Türkiye sevgisidir ? 2 oyuncu çağırılmadı diye Türkiye'yi desteklemeyeceksin yani he ? Zaten Türkiyenin ihtiyacıda yok senin desteğine, derler adama.. Fatih Terim'i nasıl eleştirirsiniz dediğimi hatırlamıyorum.
Benim kızdığım nokta Alper'in yazmış olduğu mesaj. Cevabınıda 5 satır yukarıda başlayarak verdim.
Hain falanda dediğim yok abi, sürekli bunu ortaya atıp duruyorsun, anlamadım ?

Fatih Terim benim gözümde bi imparator. Duruşuyla, tavırlarıyla, futbol bilgisiyle, sistemiyle. Tam anlamıyla bi imparator..
Çok büyük saygı duyuyorum. Türkiye'nin başarısı için en iyisini yapacağından hiç kuşkum yok.
edit

onaT

Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Mayıs 29, 2008, 17:46:47
Allah aşkına vermesin destek sadece gurbetçiler için gelen.
Gitmesin stada destek vermeyecekse kalabalıkta yapmasın.
TÜRK'ler heryerdedir. İlla ki destek verecek bi TÜRK çıkar.
Sıkmasın kimse tatlı canını.

ağzına emeğine sağlık Anıl abi ya. nedir bu düşmanlık nedir bu nefret ay yıldızın başarısına karşı?

gurbetçi şükretsin milli takım ORADA.