Ana Menü

Terim Kararını Açıkladı

Başlatan saldır beşiktaş, Mayıs 28, 2008, 15:30:46

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alper_1903

Ne olursa olsun
Gurbetcilerin isi daha zor
bir Halil Altintop bugün TSL´de oynasaydi banko alinirdi Milli Takima

hicbirini almama gibi birsey yapamaz cünkü ozaman cok daha belli olur
ben anti-gurbetciyim diye bagiracak halide yok fatih terimin

bu is böyledir...
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

Non Mollare Mai

Eğer TSL'de iyi bi performans sergilerse alınır.

'' hicbirini almama gibi birsey yapamaz cünkü ozaman cok daha belli olur ''

:ahaha yapma Alper ya. Bu kadar saçma bi şey olabilir mi ? Çocuk oyuncağı mı bu ? Oyun mu oynuyor Fatih Terim. ;D
Aman belli olmasın 2 tane alayım 2 tane almayayım.
3 tane alırsam çok belli olur en iyisi bunu da tutayım kadroda.
2 dışarıda 2 içeride. Heh tamam şimdi eşit oldu.

Bumudur yani ? Geçiniz.
edit

akbaba71

Bence boşuna tartışıyorsunuz bu konu hakkında.
Fatih Terim kendi söylemişti zaten inandığım adamları alıyorum kadroya diye (isviçre maçından önce olması lazım)
Alpayı bile 2.ligde doğru dürüst oynamazken almadı mı sadece inandığı için
Fatih Hoca için form 2.planda her zaman.
Bu sectiği kadroda yine aynı şekilde olmuş.
Dünya Kupası elemelerinde Ersun Yanalın kadrosu ağırlıklı diye eleştirilememişti.
Ama bu 23 kişilik kadro tam Terim kadrosu olmuş.
Bu kadronun başarısıda başarısızlığıda Terime aittir.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Non Mollare Mai

Tam Terim'in kadrosu olmuş yargısını nasıl belirledin Bahadır ?
Halil ve Yıldıray seçilmedi diye mi ?
edit

akbaba71

O yüzden değil.
Emre Belözoğlu 1 yıl top oynamasa yine kadroya cağırılır.
Emre Aşık vasatı biraz gecsin kadroda yerini alır.
Tümer bizde top oynamazken kadroya cağırılmıştı Ukrayna maçında.
Tolga Zengin bence süper ligin kötü yerlilerinden ve ilk 3 girmeyi hak etmiyor.
Tuncay kötüde olsa iyide olsa Terimin kadrolarında hep yer buldu.
Gökhan Zanada genelde kötü olsada şans veriyor.

Bu adamlar formlarına  göre Terim onlara inandığı için kadroya giriyor.
Terim inandığı isimlerle calışmayı seviyor.
Her hocanın stili farklıdır saygı duyuyorum.
Yine yazıyım.
Bu kadronun başarısıda başarısızlığıda Terime aittir.

alper_1903

ya tamam tartismayla bir yere varacigimiz yok arkadaslar.

Anil der ki Fatih Hoca iyi bir karar verdi

Ben derim ki Gurbetciler 150% vermedikleri sürece Milli Formayi zor görürler

biz ne dersek diyelim karar verildi
Turnuvada görecegiz hepimiz neyin ne oldugunu bu tartismalar fuzuli ve sonucsuzdur
herkesin kendine göre bir düsüncesi vardir

Non Mollare Mai

Bu söylediklerin hep kaliteli isimler. Emre Aşık yokluktan çağırıldı. İbrahim Toraman'dan daha iyiydi en azından performansı.
Bu bi tek bizim ülkemizdede yok. Bi Fransa'da bi İtalya'da bi İngiltere'de, formları kötü bile olsa, yıldız oyuncular ve kendilerini ispat etmiş olanlar mutlaka çağırılıyor.
Başarısızlıkta tabi ki Terim'inde suçu olacak. Ama bütün suçunda Terim'e atılması anlamsız olur.
Sahaya çıkıp oynayacak hali yok.
edit

akbaba71

Birimiz siyah birimiz beyaz diyoruz griyi bulamıycaz en iyisi boşa tartışmamak  :)

husoeagle

Bence Yıldıray ve Halil kararı yanlış. Mevlüt bir kumardır Terim için tutup tutmayacağını turnuvada göreceğiz. Halil süre alamayacağını düşündüğü için çıkarılmış demekki Mevlüt süre alacak. Bu durumda Mevlüt mü Halil mi dersek benim seçimim Halilden yana olur. Çünkü turnuvalarda maçın ilerleyen dakikalarında daha tecrübeli isimlere gerek duyulabilir. aksi olmazmı tabiki olur bu sefer ne olur Terimin oynamış olduğu kumar tutar. Yıldıraya gelince Tümer için söylediği grup maçlarında çok katkısı oldu o yüzden göndermedim lafıda yanlış. Yıldırayında bu takım için Tümerden az bi katkısı olmadı yıllardır. katkısı olan kalacaksa Yıldıraya da yazık olmuş hatta ayıp olmuş. ibrahim kaş ise gönderilen 3 kişi arasında belkide en doğrusu neden ise sabri ve hamit i kesemeyecek olması sabri ve hamitin sağ kanatta daha tecrübeli olmaları.

kimse Türkiyenin başarısız olmasını istemez. Terim iyi bir hoca olabilir ama seçimleri yanlış bence iyi hoca olması onu körü körüne savunmayıda gerektirmez...

keskinli

serdar tasci ve mesut özil dogru karar vermisler :(
terimin kararlari,bundan sonra gurbetci futbolcularin kararini degistirecektir
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carlito1903

Olur da EURO 2008 de iyi sonuçlar alırsak havasından geçilmez iyice Terimin, zaten küçük dağları ben yarattım havalarında iyice uçar o zaman...

Olur da başarısız olursak yine çıkar kabadayı kabadayı konuşur, kimse de ağzını açıp hesap soramaz, adam mafya gibi gazeteciler korkuyorlar soru sormaya...

Sonuçta milli takımımız ama içimde hiç sitek yok, milli takımdan soğuttun beni Terim...

carlito1903

EURO 2008'deki ilk maçını 7 Haziran'da Portekiz'le, son hazırlık sınavını ise bugün Finlandiya'yla oynayacak olan A Milli Takım'da Teknik Direktör Fatih Terim, 23 kişilik kadrosunu dün resmen UEFA'ya iletti. Tecrübeli teknik adam beklenen isim İbrahim Kaş'ın yanı sıra sürpriz bir şekilde Halil Altıntop ve Yıldıray Baştürk ikilisini açıklayınca herkesi adeta şaşkına çevirdi. Özellikle Yıldıray'ın kadroya alınmamasına futbolseverler büyük tepki gösterdi. Stuttgartlı oyuncu ise yaptığı sert açıklamayla Terim'e savaş ilan etti: Bundan sonra Terim Milli Takım'da varsa, ben yokum!

alper_1903

Dogru söze ne denir
Yildiray´in verecegi en iyi karar

Terim varsa ben Yokum

yavas yavas herkez anliyacak...

[KralKartal]

NTV-MSNBC VE AJANSLAR
Güncelleme: 17:12 TSİ 29 Mayıs 2008 Perşembe

İSTANBUL - A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'in Avrupa Futbol Şampiyonası için UEFA'ya bildirdiği kadroda Bundesliga'da oynayan Halil Altıntop ve Yıldıray Baştürk'e yer vermemesi, Alman spor basınını da şaşırttı. 
Haberin devamı 

Terim'in kararını internet sitesinden duyuran Alman spor dergisi Kicker, "Halil Altıntop ve Yıldıray Baştürk için kötü sürpriz" başlığını attı. Kicker, "Türk Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim şaşırtıcı bir kararla Avrupa Şampiyonası için belirlediği 23 kişilik kadroda, Bundesliga'da başarılı bir sezon geçiren Halil Altıntop ve Yıldıray Baştürk'e yer vermedi" yorumunu yaptı.

Alman Bild Gazetesi ise, aynı haberi "Mavi Krallar'da Jermeine Jones'in ardından Halil Altıntop da Avrupa Şampiyonası'na veda etti" başlığı ile duyurdu.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

onaT

evet zaten sizler antrenmanları izliyorsunuz...

siz euro 2008e götürdünüz bu takımı...

siz uefa şampiyonu oldunuz...

siz milanı çalıştırdınız.

Fatih Hocadan bir kaç bir şeyler kapmaya çalışın adama işini öğretmeye değil.