Ana Menü

Hakan Sükür ayrildi...

Başlatan [KralKartal], Mayıs 27, 2008, 14:10:45

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Bunları yazdım ama zerre kadar beğenmem kendini

Takım içinde yarattıkları ile Türk Futbolun en çok tartışılan yıldızı

Artık Kutlu DOğum haftasını evinde kutlarsın Kral!
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saldır beşiktaş

Beş yıl daha

"Hakan'a 1 değil, 5 yıllık sözleşme teklifi yapacağız. Onu önümüzdeki 5 yıllık dönem içinde Galatasaray'ın futbol elçisi olarak aramızda görmek istiyoruz".

Galatasaray Başkanı Adnan Polat'tan Hakan Şükür'e müthiş teklif. Polat, dünkü yönetim kurulu topantısının ardından yaptığı açıklamada, takımda kalıp kalmayacağı merak edilen Kral'la ilgili "Biz Hakan'a 1 yıllık değil, 5 yıllık sözleşme teklifi yapacağız. Onu önümüzdeki 5 yıllık dönemde Galatasaray'ın futbol elçisi olarak 
aramızda görmek istiyoruz" dedi.

İSMİ, OKULLARA...
Konuşmasında gayet samimi görünen Polat şunları söyledi: "Galatasaray Futbol Okulları'nı, bundan sonra Galatasaray Hakan Şükür Futbol Okulları olarak isimlendireceğiz. Türkiye'nin her yerinde açılacak futbol okullarını, Hakan Şükür Futbol Okulları olarak adlandıracağız. Hakan'ı, yapacağımız tüm sosyal projelerde görevlendirmeyi arzu ediyoruz."
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

KeePSaKe

artık bırakmanın zamanı geldi geçiyor bile neyi bekliyor hala ? yapsın işte doğru düzgün bitirsin futbol hayatını gese de
Since 1903

Kralkartal21

Hakan'a yapılacak en büyük saygısızlığı yaptılar bence.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

saldır beşiktaş

Kral son sözü söyledi
Hakan Şükür'ün, Adnan Polat'ın 5 yıllık sözleşme teklifini reddedeceği öğrenildi.
1.6.2008

Adnan Polat ve kurmaylarının 5 yıllık sözleşme teklifini reddedeceği öğrenilen Hakan Şükür'ün, yakın çevresine, "Camiaya şirin görünmek için böyle yaptılar" dediği iddia edildi.

Olay yaratmıştı
Geride bıraktığımız haftaya damga vuran, 'Hakan Şükür'ün Galatasaray'daki geleceği ne olacak' polemiği, Sarı-Kırmızılı yönetimin som hamlesinden sonra yeniden alevlendi. Başkan Adnan Polat, perşembe günü Mecidiyeköy'deki kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında, "Hakan Şükür'e, futbol akademisinin başına geçmesi için 5 yıllık sözleşme önereceğiz. Florya'da Metin Oktay'ın yanına heykelini dikeceğiz. 3 yıl içinde istediği zaman jübilesini yaparız" demişti.

'Mümkün değil!'
Bunların yanı sıra Galatasaray Hakan Şükür Futbol Okulları ve Hakan Şükür Kamp Tesisleri adıyla, bu kurumlarda da değişiklik yapılmasının gündemde olduğu açıklanmıştı. Ancak Kral'ın bu teklifi kesinlikle reddetmeyi düşündüğü öğrenildi. Efsane golcünün, yakın çevresine, "Camiaya şirin görünmek için böyle yaptılar. Zaten daha bana gelen bir şey yok. Önce teklifi görmem lazım. Ama bu haliyle kabul etmem söz konusu değil" dediği öne sürüldü.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan