Ana Menü

Rüştü mü Volkan mı ?

Başlatan akbaba71, Mayıs 26, 2008, 18:41:51

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

herkes eglenirken rüstü gidip hirvatlari teselli etti
kaleciligi tartisilir ama adamlik bakimindan 5 tane volkan ettigi gercegini kimse inkar edemez!
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ZLataN

Rüştü'mü voLkan mı Tabiki Rüştü..
Hatta erdem mi voLkan mı, yada atiLLa mı voLkan mı desen yine bizim kaLeciLerimizi seçerim..BayıLıyosunuz kendi oyuncuLarımızı yerin dibine sokmayı.MiLLet 10 hata yapıo gıkınız çıkmıyo, bizimkiLer bi hata yapıyo sen ne biçim futboLcusun yok şu yok bu.Burası Beşiktaş forumu mu ? Diğer takımLarın forumLarını gezin adamLar kendi takımLarından miLLi takım kurmuş, ne voLkanın yaptığı sorumsuzLuk konuşuLuyor,ne de başka bişey..Rüştü bizim futboLcumuz, önce kendi oyuncumuz..

hepsiyAh

Rüştüyü yerin dibine soktugu falan yok kimsenin ... insnlık bakımından Volkandan daha adam olduguda kesin......... Özeleştiri yapmakta en dogal hakkımız .. Volkan Rüştü den daha iyi bi kaleci.. Gecen sene rüştü transfer oldugunda adamı yerin dibine soktunuz şimdide bas tacı ediyorsunuz ne bu çelişki... Sizin işinize akıl sır ermez harbiden!

ZLataN

Benim Rüştü'nün transferi hakkındaki düşünceLerimi nerden biLiosun ?

hepsiyAh

sen neden benım yorumuma cevap veriyorsun ? ben sana özel bi yorum yapmamısım sana yönelik bi söz söylememişim.. üsütne alacaklar alınsın sen alma ..

ZLataN

Alıntı yapılan: ZLataN - Haziran 21, 2008, 19:03:22
BayıLıyosunuz kendi oyuncuLarımızı yerin dibine sokmayı.
Alıntı yapılan: hepsiyAh - Haziran 21, 2008, 19:06:43
Rüştüyü yerin dibine soktugu falan yok kimsenin ...

Sen neden benim yorumuma cvp veriyosun ? Neyse ikiLi münakaşaya dönüştürmeye gerek yok forumu..

hepsiyAh

sen içinden bişeyleri cekip kendine yorumlayabiliyorsan eyv kardeşim devam et..

istedigni de üstüne al.. size hayatta laf söylenmez ! kafanıza göre

gürol

Alıntı yapılan: keskinli - Haziran 21, 2008, 18:22:24
kaleciligi tartisilir ama adamlik bakimindan 5 tane volkan ettigi gercegini kimse inkar edemez!
bu kadar işte eline sağlık abi ne güzel yazmışsın.
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

[KralKartal]

Alıntı yapılan: keskinli - Haziran 21, 2008, 18:22:24

kaleciligide tartisilmaz aslinda ama yas geldi be abi,
refleksler zayiflayacak, koskoca KAHN bile ne hatalar yapiyordu..
yaptida gecen dunya kupasinda..

dogal bunlar...yas gelmis tabiki...ama HELAL OLSUN RUSTUYE,
HERKESI SARDI, YANI HIRVATLARI ISTE CENTILMENLIK SPOR BUDUR
TAKDIR ETTIM KENDISINI.. :alkis
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

gürol

maçın tekrarını izledim dikkatlice ve maçta penaltıyı kurtardıktan sonra bir azimle rüştünün ayağa kalktığını ve penaltıyı kaçıran adama doğru dövecek gibi koştuğunu farkettim.
ve anladım ki rüştü adamı teselli etmek için koşuyordu.
ama sevinçten çılgına dönen milli takımımızın futbolcuları rüştüyü yolda kesti ve ablukaya aldı.
rüştü seni ayakta  :alkis  lıyorum
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

kartalpenchesi

Bari Sahada Kalmasaydın!

Çek Cumhuriyeti maçının 90. dakikasında Koller'e yaptığı hareketten dolayı kırmızı kart gören Volkan'ın neden iki maç ceza aldığı ortaya çıktı.
Schweinsteiger'in gördüğü kırmızı karttan dolayı bir maç ceza almasına rağmen Volkan'a iki maç ceza verilmesinin sebebini açıklayan UEFA sözcüsü William Gallard, Milli kalecimizin kırmızı karttan sonra soyunma odasına gitmesi gerekirken yedek kulübesinde oturmasının, cezanın iki maç verilmesine neden olduğunu ifade etti.

Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu'na Çek Cumhuriyeti maçından sonra sahaya girmeye çalışan Türk taraftarların ve soyunma odasına akreditasyonu olmadığı halde giren 25 kişiden dolayı 42.000 Dolar'lık bir ceza kesen UEFA, maçın dördüncü hakemiyle tartışan Fatih Terim'e herhangi bir yaptırım uygulamayacağını açıkladı
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

keskinli

kabahat üstüne kabahat be volkan
kirmizi karttan sonra sahayi terk etmen gerektigini bilmeyecek kadar cahilmisin?
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin