Ana Menü

Beckham'ın muhteşem golü

Başlatan Bircan*, Mayıs 26, 2008, 18:04:42

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bircan*

David Beckham yine muhteşem bir gole imza attı. Tam 64 metreden fileleri havalandırdı. İşte o gol;
İngilizlerin dünyaca ünlü yıldızı David Beckham artık Amerika'da oynuyor. Beckham orada attığı muhteşem bir golle ayakta alkışlandı.

Amerika'nın LA Galaxy takımında forma giyen David Beckham takımının Kansas City Wizards ile yaptığı maçta tam 64 metreden bir gol atarak herkesi şaşkına çevirdi.

Karşılaşma Galaxy'nin 3-1'lik üstünlüğüyle sona ererken, bu gol İngiliz basınında da yankı uyandırdı.

İŞTE O GOL:
http://www.dailymotion.com/video/x5jtbh_beckham-70-yard-goal-la-galaxy-vs-k_sport
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Non Mollare Mai

edit

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Bircan*

kalecıyı goremedım ben :D nereye kadar acılmıs ya :)
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

alper_1903

kaleci önde kornerden gol atma umudunda

buna benzer bir golü diego da atmisti bremenli

iyi topcu abi bunlar...   :D
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

carsi52

KaLe boş ama ordan o goLü herkes atamaz.
Bölünür senin için uykular!

KeePSaKe

istediği kadar boş olsun 64 metreden gol atmak kolay olamaz
Since 1903

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Kartalizmatik

Bir de atamadığını düşünün bir efsane biterdi :D ayrıca anormal bir golde değil kale boş ve top seke seke gidiyor..50 metreden Pele'nin attığı bir gol var top füze gibi doksana giriyor onu izlemenizi tavsiye ediyorum:D
{a,b,c,ç,d,e,f,g,ğ,h,ı,i,j,k,l,m,n,o,ö,p,r,s,ş,t,u,ü,v,y,z}

TÜRKÇE KONUŞ!

Çirkin kadın yoktur,boş tribün vardır!

saldır beşiktaş

o kadarda zor değil orda gol yapmak
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan