Ana Menü

Patrick Kluivert Denizlispor'da!..

Başlatan Onur*, Mayıs 25, 2008, 17:46:24

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Onur*

Nedenini bilmediğim bir şekilde aklıma geldi Kluviert..

ulan ne büyük topçuydu dedim. çok severdim..

bi bakayım wikipedia'dan dedim, anılarımı tazeleyim. açtığımda ne göreyim; gelecek sene Denizlisporda oynayacağı yazıyordu.

ufak çaplı haber sitelerine baktım.. bazıların da yer alıyor bu haber..

örneğin biri şöyle;

Denizlispor durdu durdu transferde bombayı patlattı. Barcelona'nın eski yıldız futbolcusu Kluivert yeşil-siyahlılarla anlaştı. Denizlispor, geçen sezon menajerini Pamukkale'de ağırladığı ve maddi konulardan dolayı anlaşma sağlayamadığı Patrick Kluivert ile ön protokol imzalandı.

850 BİN DOLAR
Horozlar geçtiğimiz sezon yapılan görüşmelerde maddi konular yüzünden anlaşamadığı Patrick Kluivert ile Fransa'da ön protokol imzaladı. Denizlispor'un Genel Menajeri Özhan Çetin, bu futbolcuyla 850 bin dolar karşılığında anlaşma yaptıklarını söyledi.
Patrick Kluivert'in transferinde devreye giren Pierre Van Hoojdonk'un Denizlispor hakkında olumlu referans verdiği öğrenildi. Yıldız futbolcu geçen yıl denizlispor ile anlaşamamış ve Fransa 1.Lig ekiplerinden Lille'ye amza atmıştı.

HEP ZİRVEDEYDİ1976'da Amsterdam'da doğan Surinam asıllı yıldız futbolcu 1994 yılına kadar Danny Blind ve Frank Rijkard ile birlikte Ajax genç takımında forma giymişti. Daha sonra A takıma yükselen Kluivert Milan, Barcelona, Newcastle, Valencia, PSV ve Lille takımlarında forma oynadı.

eğer doğruysa ki- muhtemelen öyle; Denizli büyük transfer yapmış. helal olsun! derim..

bu büyük forveti izlemek bana zevk veriyor. kaç yaşında olursa olsun...

artık Denizliye sempati duymaya başlasam iyi olur. :)

duymadığım kalmadı; kalmayanı duydum aklım almadı..!

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Non Mollare Mai

Vikipedi'ye inanmıyorum açıkcası. Riquelme'ye de aynı şekilde Galatasaray'da yazmışlardı.
Son halini bilmiyorum Kluivert'in ama formdan düştü artık. Yinede yararlı olabilir.
edit

Onur*

Anıl bi' kaç internet sitesinde mevcut bi araştır istersen bizi de bilgilendir.
duymadığım kalmadı; kalmayanı duydum aklım almadı..!

Kralkartal21

Alıntı yapılan: Adriano - Mayıs 25, 2008, 17:48:44
Yok artık :D

Kluivert 'ın zaten ahı gitti vahı kaldı.Olabilir yani hiç şaşırmadım.Beşiktaş'a gelcekti kapısını çalmıştı 1 milyon Dolar istiyordu sadece Beşiktaş vermemişti.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Adriano

Umarım doğrudur haber. Denizli iyi reklam yapmış olur.

Yusuf & Kluivert ! Şampiyon Denizli :)
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

carsi52

Hiç sanmıyorum böyLe bir transferin gerçekLeşiceğine.
Eğer gerçekLeşirse heLaL oLsun DenizLispor'a.
Bölünür senin için uykular!

eRe

ahanda barı ben denızlıden kombıne mı alsam mı kı ya ;D ;D
ulan ben bı arastırıyım nerdeyse her hafta yusufla karsılasıyoduk yıne karsılasırsak sormak lazım ;D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

keskinli

teknik direktör olarak geliyordur herhalde :D
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

saldır beşiktaş

kesin mi arkadaşlar transfer geliyomu denizliye kluviert

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Guti ORÇ.

doğruysa haber helal gerçekten.
bu adamı hangi yaşta olursa olsun izlemek zevkli olacak...

KeePSaKe

manisayada denilson geliyor diyorlardı ama olmadı bu haberinde ne kadar doğru ne kadar doğru olmadığı meçhul
Since 1903

carlito1903

Ne işi var adamın Denizli'de ya Allah aşkına gider Katar'da oynar parayı da vurur hem...

[KralKartal]

Geçen sezon Kluivert ile Denizlispor anlaşamamış ve Patrick , Fransa'nın Lille takımına transfer oldu

oysa bu sene 850 bin dolar karşılığında Denizlispor ile anlaşmış

bu gecen seneki haber olmasin,
wisla krakow icin adi geciyordu...
ayrica suan serbest bu oyuncu,
ve isteyen takim alabilir..

Kluivert artik eskisi degil,
kendi kendini bitirdi
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun