Ana Menü

Feldkamp'tan olay sözler!

Başlatan akbaba71, Mayıs 25, 2008, 09:42:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Galatasaray'ın eski çalıştırıcısı Karl Heinz Feldkamp, Hakan Şükür'ü göndermek istediği yolunda çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyledi. Kalli, "Bu, apaçık bir yalan. Aralarında Hakan Şükür, Hasan Şaş, Sabri, Mehmet Güven, Carrusca ve kalecilerden birinin bulunduğu listeyi Adnan Polat bana verdi." dedi. 

Karl Heinz Feldkamp, Hakan Şükür'ü Galatasaray'dan göndermek istediği yolunda bazı gazetelerde çıkan haberler üzerine çılgına döndü. Hakan Şükür'ü takımdan göndermeyi hiçbir zaman düşünmediğini belirten Feldkamp, "1992-94 yılları arasında Galatasaray'ı çalıştırdığım dönemde en çalışkan öğrencimdi. Galatasaray'daki ikinci antrenörlüğüm döneminde de iyi anlaştık.
Hele ligin ikinci yarısındaki Hakan Şükür, benim gibi bir antrenörün hiçbir zaman vazgeçemeyeceği bir isim. Hakkıyla formayı taşıdı. 6 Kasım 2007'deki toplantıda Adnan Polat, aralarında Hakan Şükür ve Hasan Şaş'ın da bulunduğu 6 kişilik listeyle geldi. Bu isimleri takımda görmek istemediğini söyledi." dedi.

Amacının hiçbir ortamda Galatasaray'a zarar vermek olmadığını belirten Feldkamp, "Takımdan ayrılışım sırasında da bu tutumumu sergiledim. Ama ortada büyük bir yalan var. Susamam. Adnan Polat takımdan göndermek istedikleri ile ilgili listeyi 6 Kasım'da bana verdi.

Bu listede Hakan Şükür, Hasan Şaş, Sabri, Mehmet Güven, Carusca ve şu anki iki kaleciden birinin adı da vardı. Ben bu listeyi görünce, 'Bu adamların yerini doldurabilecek daha iyi isimler almadan bunlar gidemez.' dedim. 31 Ocak tarihi dolduğunda da bu isimlerden daha iyilerini bulamadıklarını anladım." diye konuştu.

Hakan Şükür'ün de kendisini çok iyi tanıdığını belirten Feldkamp, "Hakan'ın Galatasaray'dan Adnan Polat tarafından gönderilmek istenme nedeni de futbol ile açıklanabilecek nedenler değildi." dedi.

YÖNETİMLER FUTBOL TAKIMI KURMAYA ÇALIŞMAMALI

Galatasaray'dan ayrılma nedeni olarak Adnan Polat'ın başkan seçilir seçilmez takıma müdahale etmesini gösteren Karl Heinz Feldkamp, "Uluslararası standartları olan hiçbir ülkede bu yapılmaz. Bir futbol takımının başkanı takımı yapmaya kalkışmaz. Umarım Galatasaray'ın yeni döneminde bu hatadan dönülür. Benim istifamın tek nedeni benden habersiz yönetimin takıma müdahale etmesi ve takımı kurmaya kalkışmasıdır." diye konuştu.

Galatasaray'ın bu sezon kazandığı şampiyonluktan elde edilen enerjiyi en iyi biçimde kullanmasını arzu ettiğini kaydeden Feldkamp, "Bunun için de kamuoyuna doğru haber ve mesajlar verilmeli. Yalan yanlış bilgilerle kamuoyu yanıltılmamalı." dedi.

Seyrfi ALP / ZAMAN GAZETESİ

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

keskinli

hakan sükür kadar tas düssün kafana adnan polat díyesim var ama bana ne  :D
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carlito1903

Hakan Şükür adına çok üzülüyorum ben, bu kadar emek verdiğin bu kadar başarılar yaşatttığın katkılar yaptığın bi kulüpte kimse istemiyor adamı...

Hele 'Hakan'dan ne zaman kurtulacağız' diyen gs liler yok mu, sinir ediyorlar adamı valla...

Çok sevdiğim bi futbolcu olduğu için bizimle alakası olmasa da dokunuyor bana Hakan'ın üstüne bu kadar gidilmesi...

NoPasaran

Cemaat işlerini bu kadar ön plana çıkaran birisne iyi bile sabrettiler..

Adnan Polat asla izin vermeyecektir bu tarz futbolculara
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

insanin sahsi görüsleriyle sporculugu arasinda nasil bi baglanti var anlayamiyorum ben volkan
sporcunun siyasi görüsü,dini görüsü olamazmi?
ewald lienen vardi almanyada bi aralar,her zaman komunist oldugunu söylerdi hicte sorun cikmazdi

carlito1903

Forumda defalarca tartıştık bu konuyu amacım yeni tartışma çıkarmak değil ama bi şey söylemek istiyorum...

Sahaya çıkarken sonradan oyuna girerken falan sahaya haç çıkararak çıkan yabancı oyuncular spora dini karıştırmış olmuyorda Hakan'ın yaptığı mı oluyor...

NoPasaran

Elbette sorun olmaz

Ancak sen kendi cemaatinmdeki adamları takım içerisinde korursan bu sorun olur abi.

Ümit Karan Gs de neden sevilmiyor bir türlü arkadaşları tarafından..

Hakan Şükür olmasa Arifler ne kadar uzun durabilirdi bu takımda?

Necatiler neden yok GS de
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Kralkartal21

Bu Adnan Polat yüzünden gs'nin başı çok ağrıyacak.Bence çok hatalı kararlar veriyor.

Hakan Şükür ve Hasan Şaş'ı nasıl göndermek istiyor ya.Hakan bu takıma neler neler kazandırmış.Nerdeyse hayatının yarısını gs'nin başarısı için harcamış.Böyle kovmak çok büyük hata olurdu.

Hasan Şaş'a gelince tanıdığım en iyi futbolculardan biri tam bir savaşcı ruhu var adamda.Takımı için herşeyi yapıyor.Sivri dile olmasa ve hakemlerle iyi geçinebilseydi çok daha iyi bir oyuncu olabilirdi.

Galatasaray yönetimi resmen teknik direktörün işine çok karışıyor.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

keskinli

bi futbolcunun sözleriyle diger futbolcular kadro disi kaliyorsa vah o kulübün haline
ben böyle söylentilere hic inanmam
ne gesenin baskanlari nede hocalari hakanin lafina bakarak kadro kurmustur
bu söylentiler hakan düsmani sacma yazarlardan cikmistir

Non Mollare Mai

Burak'ın söylediği çok mantıklı. Var mı cevap verebilecek ?

Sevilmediğini nereden biliyorsun Volkan abi ? Basına mı inanıyorsun ?
Sevilmese her golden sonra sarmaş dolaş olurlar mı ? Galatasaray'da ki arkadaşlığı o ortamı özeniyorum açıkcası.
Necati'yi gönderen Feldkamp. Zaten oynayamazdı bu sezon. Gitti kendine geldi. Bence bi alakası yok bu durumla..
edit

Kralkartal21

Alıntı yapılan: carlito1903 - Mayıs 25, 2008, 15:04:59

Sahaya çıkarken sonradan oyuna girerken falan sahaya haç çıkararak çıkan yabancı oyuncular spora dini karıştırmış olmuyorda Hakan'ın yaptığı mı oluyor...

Çok güzel bir tespit. Gerçektende bunlara laf edenler cevap versinler..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carlito1903

Bu sene gs nin kazandığı şampiyonlukta takım içindeki arkadaşlığın ve sıcak ortamın payı büyüktü Hakan'ın da bunda büyük rolü vardı...

Yaptığı kötü bi şey miydi, o kadar genç oyuncuyu iyi motive etti..

Biz bu sene derbi de attığı gole tek başına sevinen oyuncular gördük bizim takımda....

NoPasaran

Sahaya çıkarken haç çıkaranlara kimse bişey demiyor doğru

Ama saha dışında namaz kılanlarada birşey diyen yok..

Anelkaları, Ahmed Hassanları hatırlatayım sizlere..

Kimse onlara bişey demedi hatta alkışlandılar..

Hakan Şükür sıradan bir oyuncu değil. Daha 3-4 hafta önce Fener derbisi önce "Kutlu doğum haftasına yakışan bir maç olur " diyerek bitmiş bir haftanın demogojisini yapmak isteyen tavır sergilemedimi?

27 nisan Fetullah Hocasının doğum tarihiydi onu mu kutluyordu yoksa..

Takım içerisinde neler olduğunu herkes biliyor ve yansıyor ister istemez basına..

Tüm bunlara rağmen Galatasaray başarılı oluyor değilmi :)

Oda Allahın ona bir lütfu sanrım :P

İyi takım Galatasaray kolay kolay yıkılmıyor başarının gerçek nedeni budur
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

akbaba71

Geçen yaz da aynı şeyler konuşulmaktaydı sanırım. Hakan Şükür de bu son senem demişti, ki artık inanmıştık; yetmedi son İnönü deplasmanı dedik, kupa maçında son kez Kadıköy'de oynuyor dedik ama yine sözünden dönmüş gibi gözükmekte. Euro 2008'e çağrılmayı bekliyordu, olmadı. Bu sene bırakmazsa bunun 2010'a kadar yolu olur herhalde.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu ne demek biliyormusunuz,defalarca kez anlatmaya calıstıgım Galatasaray'ı Galatasaraylı'yı kullanmak tam olarak bu işte,

Sezon ortası bu sene gidecegi besbelliydi,sanıyorum kendiside soylemişti ama sene bitti,şimdi daha önceleri onlarca kez takrarlanan sinsilikler yeniden uygulanmaya baslıyor ben aslında Galatasaraylıyım,kalmak içinde gotumu yırtıyorum ama beni zorla gondermeye calısıyorlar,şu durum bile insanı sogutmaya yeterli kendisinden..

Yaşam tarzı,siyasi görüşü,Ne kadar gs li oldugu zerre kadar umrumda degil,bu adamın en fazla parayı alan turk futbolcusu olarak,Galatasaray da oynayan her santraforun yapması gerektigi gibi gol atabilmek dışında ileride cocuklarımıza anlatacagımız nesi var..sözlesmesi bitip gs ile pazarlık halindeyken müstakil evlerine gunde 5 defa elinde dosyalarla girip cıkan erol userimi,galatasaraydan ayrıldıgı zaman gittigi takım için ilk defa buyuk bir takımda oynadıgımı hisediyorum demesini mi,türkiyeye döndügü zaman Beşiktaşla anlaşıp taraftar tepkisi yuzunden transferi yatınca yeniden floryada gezmeye baslayıp ben yuvama dönmek istiyorum diye gazete gazete dolasıp verdigi roportajlarımı,
Kendisinden sonra alınan santrafor icin Jardel iyi futbolcu olsa inter onu alırdı demesini mi..

Yahu şu adamın bir tane Galatasaraylı gibi davranısını gosterin evime posterini asacam..bu kadar sinsi,içten pazarlıklı,paragöz bir adamı Galatasaray gibi bir camiada nasıl bu kadar bayraklastırıyorlar insanın aklı hayali almıyor,olamaz yani olmamalı.

Adam oynadı cok gol attı karsılıgınıda faersah fersah aldı..hakan kadar profesyonel olamıyor taraftarımız malesef..senelerdir anlatamadıgımız hakan'ı futbolu bıraktıgı zaman herkes daha yakından tanıyacak hep beraber gorecegiz.

Hakanla ilgili 2 gs linin yazdığı yorumlar gercekten güzel nesye Milli Takıma alınmadığı sürece beni ilgilendirmez.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş