Ana Menü

Giray Kaçar Trabzon'da !

Başlatan Non Mollare Mai, Mayıs 23, 2008, 12:35:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Giray Kaçar Trabzon'da!
Trabzonspor'dan transfer atağı! Gençlerbirliği OFTAŞSpor'un yetenekli ismi Giray Kaçar önümüzdeki sezon Trabzonspor forması giyecek. Bordo-mavili ekibin Giray Kaçar ile anlaştığı ve ön protokol yaptığı belirtildi.

IHA'nın konu ile ilgili servis ettiği haber ise şu şekilde;

Trabzonspor, Gençlerbirliği Oftaşspor'un savunma oyuncusu Giray Kaçar'ı renklerine bağladı. Transfer bombalarını bir bir patlatan Trabzonspor, Gençlerbirliği Oftaşsspor'un milli futbolcusu Giray Kaçar'ın da transferini bitirdi. İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, oyuncuyla daha önce prensip anlaşmasına varan Trabzonspor'un, yıldız futbolcunun kulübü Gençlerbirliği Oftaşsspor'la da anlaşmaya vardığı öğrenildi. Trabzonspor'un Giray Kaçar için Gençlerbirliği Oftaşspor'a 2 Milyon Euro bonservis ücreti ödeyeceği bildirildi. Giray'ın önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle kendisini bordo-mavili takıma bağlayacak sözleşmeye imza atacağı kaydedildi.

AA ise resmi protokolün yapıldığını bildirdi;

Gençlerbiriliği OFTAŞ Spor'un başarılı defans oyuncusu Giray Kaçar, Trabzonspor ile ön protokol imzaladı. Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Aytekin'in Çukurambar'daki bürosunda biraraya gelen taraflar, Giray'ı 3 yıllığına Trabzonsporlu yapan ön protokolü imzaladılar. Necmettin Aytekin, yaptığı açıklamada, Giray ile 3 yıllığına anlaştıklarını belirterek, resmi protokolün 1-2 gün içinde Trabzon'da imzalanacağını söyledi.

Kaynak: DHA-IHA-AA
edit

[KralKartal]

Yapma ya...Kralkartal Scouting tarafindan önerilen ve yönetimede gönderilen isimler
icindeydi ..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

keskinli

trabzon iyi is becerir alirsa bu adami
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ilhan mansız_melis

ya biz bu adamı istememişmiydik ?
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carlito1903

Şu adamı kaçırdık ya daha bişey demiyorum...

delgado1008

Tuna transferi yerine giray alınsaydı çok iyi olurdu kaçırdık adamı
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

carsi52

Trabzon çok iyi transfer yaptı.
Bölünür senin için uykular!

saldır beşiktaş

alsak çok faydalı oluru ama trabzon kaptı
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

IL Capitano

ocak 2009da Ankaraspora kiralik gider  ;)
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

metin16

sensiz geçen günlerin......