Ana Menü

Zico gidiyor :)

Başlatan NoPasaran, Mayıs 22, 2008, 19:48:21

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Fenerbahçe ile Teknik Direktör Zico arasında ipler kopma noktasına geldi. Yöneticilere avukatları aracılığı ile şartlarını ileten ancak bir türlü yanıt alamayan Zico'nun önümüzdeki hafta başından itibaren kendisine gelen diğer teklifleri değerlendireceğini bildirdiği öğrenildi. Zico, geçen hafta Brezilya'da katıldığı bir televizyon programında yönetime sitem dolu mesajlar gönderirken, kalmak istediğini tekrarlamış, ancak kendisine yanıt verilmediğinden yakınmıştı. Brezilyalı teknik adam, bir hafta daha bekleyeceğini, daha sonra da kararını vereceğini söylemişti. İtalya'nın Lazio Kulübü'nün yanı sıra Japonya Milli Takımı için de teklif aldığı ileri sürülen Zico'ya Portekiz'in Benfica takımının da talip olduğu iddia edildi. Zico'nun pazartesi gününe kadar Fenerbahçe'den yanıt bekleyeceği, daha sonra da diğer kulüplerle görüşmelere başlayacağı ifade edildi.

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Brestgerfich

Dün akşam spor haberlerinde duydum ben de.. Zico yüksek maaş istemiş. aziz de adam ol len ne bu istek demiş. zico da bu kulüpte adam olur diyerek rest çekmiş :D
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

ilhan mansız_melis

kim ne derse desin bence Zico iyi bir teknik adam fb için kayıp olacak
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

saldır beşiktaş

Flaş... Flaş... Flaş
Camia ve taraftarlardan yükselen sesi dikkate alan Fenerbahçe Yönetimi´nin "Zico'yla devam" kararı aldığı, Brezilyalı hocayla birkaç gün içinde sözleşme yenileneceği ifade edildi.
25.5.2008

Sorun yardımcıları
Yılan hikayesinde mutlu sona doğru. İki sezonda bir şampiyonluk, bir ikincilik elde etmesine, bu sene takımına Devler Ligi'nde çeyrek final oynatmasına karşın, takımın başında kalıp kalmayacağı belirsiz olan teknik direktör Zico, büyük olasılıkla önümüzdeki sezon da Fenerbahçe'yi çalıştıracak. Tecrübeli hoca konusunda uzun süredir kararsız olan yöneticiler, camianın ileri gelenleri ve taraftarın, "Kalmalı" yönündeki isteğini dikkate aldı.

Santana 'in', Edu 'out'
Brezilyalı hocanın avukatıyla iki gündür telefon trafiğine giren yöneticiler, büyük oranda anlaşmaya vardı. Şu anda tek sorun, tecrübeli teknik adamın yardımcıları. Yönetim, Santana ve Edu'yla yolların ayrılmasını talep ederken, Zico onlarla çalışmaya devam etmek istiyor. Bu ikiliden Santana'nın takımda kalması koşuluyla anlaşmaya varılması bekleniyor. Birkaç gün içinde Zico ile nikah tazelenmesine kesin gözüyle bakılıyor.
kaynak : fanatik arkadaşlar
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carlito1903

Fenerbahçe ile hala sözleşme yenilemeyen Teknik Direktör Zico, ülkesinde katıldığı bir televizyon programında Sarı Lacivertlilerden ayrılık sinyali verdi.

Sport TV'de konuşan Zico, ''Fenerbahçe'ye bana kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Bana yaptığı teklif için de teşekkür ediyorum. Ancak başka kulüplerden teklifler aldım ve Avrupa'da çalışmaya devam etmek istiyorum'' ifadelerini kullandı. Zico ayrıca İngiltere'de çalışmak istediğini de sözlerine ekledi.

NoPasaran

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, katıldığı bir tv programında Fenerbahçe'den ayrılacağını açıkladı.

Brezilyalı SporTV "Bem, Amigos" (İyi, dostlar) programına konuk olan Arthur Zico, Fenerbahçe'den ayrılma kararı aldığını söyledi.

Fenerbahçe'nin kendisine Avrupa yolunda çok önemli fırsatlar sunduğunu ve Sarı-lacivertli takıma teşekkür borçlu olduğunu ifade eden Zico, SportTV'ye şu açıklamalarda bulundu:

"Hedefim Avrupa'da devam etmek. Kararımı verdim. Sanırım Fenerbahçe'nin bana sunduğu olanakların karşılığını en iyi şekilde ödedim. Yine de Fenerbahçe'ye teşekkür borçluyum. Fenerbahçe'yle herhangi bir para problemim yok. Bu tamamen profesyonelce alınmış bir karar. Şimdi önümde bazı fırsatlar var. Bunları en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum."
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Kralkartal21

Bizim için iyi fb için kötü bir karar bence.Zico başarılı bir T.D. Şampiyon olamamanın şuçunu Zico'dan soruyorlar.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

gözzde_bjk

Starda da gideceği yönünde açıklamalar yapıldı.İşi yılan hikayesine döndürdüler.Gidecekse gitsin artık ...
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

onaT

gidecek, adam arıyorlar bence.

kartalpenchesi

gitsinde biraz karışıklıklar olsun fenerde :)
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

NoPasaran

Zico ile anlaşamayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bugün yaptığı "Yeni teknik direktör ve yabancı futbolcuyu önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacağız" açıklamasından sonra bütün gözler bu isimlerin kimler olabileceğine çevrildi!.. Ve işte o isimleri Maraton.Com.Tr açıklıyor!..

Sarı lacivertlilerin, Brezilya'nın Palmeiras takımını çalıştıran Vanderlei Luxemburgo ile anlaştığı öğrenildi...

56 yaşındaki Brezilyalı teknik adam, kariyeri boyunca tam 23 takım çalıştırdı ve 5 kez Brezilya Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşadı. Bunlardan ikisini Alex'li kadrosuyla Cruzeiro ile elde etti. 1998-2000 yılları arasında Brezilya Milli Takımı'nı çalıştıran ve Copa America'yı kazandıran Luxemburgo, şu anda Palmeiras'ta görev yapıyor.

Sarı lacivertli kulübe çok yakın ve sağlam kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre Fenerbahçe'nin anlaşmak üzere olduğu yıldız forvet ise bir başka Brezilyalı Adriano.

Bonservisi Inter'de bulunan Adriano, Ocak 2008'de Sao Paulo'ya kiralanmış ve sezonu bu kulüpte tamamlamıştı.

MARATON.COM.TR
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Kralkartal21

Luxemburgo mu?

Zico'dan daha mı iyi olur tartışılır.

Fener Zico'yu göndererek çok büyük bir yanlış yaptı.Zico istememiş birazda fb'de kalmayı ama fb'nin elinde tutması gerekirdi Zico'yu.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

KeePSaKe

şimdi star spor da chealse ile anlaştı dedi.
Since 1903

ilhan mansız_melis

fener adına üzüldüm bizim adımıza sevindim
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.