Ana Menü

Antalyaspor satılıyor mu?

Başlatan akbaba71, Mayıs 18, 2008, 13:56:31

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Antalyaspor satılıyor mu?
Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Antalyaspor'u Azerbaycanlı milyarder işadamı Telman İsmailov'un satın alacağı iddia edildi.
Palhaber adlı internet sitesinde yer alan habere göre Antalya'da 400 milyon dolarlık Mardan İstanbul Palace Oteli'ni yapan Azeri işadamı Telman İsmailov'un Antalyaspor Kulübü'nü satın alacağı iddia edildi.

İddialara tepki gösteren ve Antalyaspor'un Azeri işadamı Telman İsmailov'a satılması halinde maçlara gitmeyeceklerini belirten Kırmızı-beyazlı taraftarlar, "Antalyaspor Antalyalıların olmalı. Biz kulübün yabancılara satılmasını istemiyoruz. Azeri işadamına minnettarız. Bize çok yardımcı oldu. Ancak
kulübü tamamen satın alması söz konusu olmamalı. Eğer kulüp satılırsa Antalyaspor'un maçlarına gitmeyeceğiz. Biz şu anki yönetimden çok memnunuz" diye konuştu.

Azeri işadamı Telman İsmailov'un oğlu Sarkhan İsmailov, Antalyaspor yönetim kurulunda asbaşkanlık görevinde bulunuyor.

18.05.2008   

Kaynak : İHA

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

gözzde_bjk

Büyümek için finansal kaynağa ihtiyacın olduğu kesin ama Antalya gibi kulübüne yürekten bağlı şehirlerde yabancıya satış yapılmasına karşıyım.Çok iyi bilirim Antalya'da olmayacak reklamların kulübe gelir sağlanması için bulunduğunu,emekli bankacıların kendi referanslarını kullanarak bankalardan kredi çektiklerini bu özveriler uzar gider.Taraftarlar yıllardır bu işi yük olarak görmeden yaparken satışın gerçekleştirilmesi duygusal bağları koparacaktır.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

akbaba71

Peker gidiyor, İsmailov geliyor
Turkcell Süper Lig'e yükselen Antalyaspor'da ilk hafta belirsizlikle geride bırakıldı. Başkan Sedat Peker, görevi bırakacağını açıklarken, Haziran ayındaki Mali Genel Kurul'da seçim maddesinin eklenmesiyle yeni yönetimin oluşturulması gündeme geldi. Onursal Başkan Menderes Türel'in yönetimde yapacağı değişiklik farklı alternatifleri de gündeme getirdi. İşte Antalyaspor'un geleceğini belirleyecek seçenekler...

İsmailov'lar gelirse
Antalyaspor'da halen Asbaşkanlardan biri olan Sarkhan İsmaliov'un babası Telman İsmailov, Antalyaspor'a talip. Şu anda Antalya'da bulunan baba İsmailov'un kulübün tamamına ait hisseleri satın almak istediği, ancak yönetimin kendisine en fazla yüzde 40 hisse verebileceğini belirttiği öne sürüldü. Yönetim, pazarlıklar sırasında taviz vermeyen bir görüntü çiziyor.

İsmailov para akıtacak
İki tarafın ortak noktada buluşması halinde, başkan Sarkhan İsmailov olacak. İsmailov ailesi ise öncelikle Rus bir teknik adam ve Avrupa futbolunda isim yapmış 4 ya da 5 Rus futbolcu getirecek. Bunun için ayrılan bütçe 30 Milyon Dolar. Ayrıca forma reklamı için de 15 milyon doların gözden çıkarıldığı belirtiliyor. Toplam 100 Milyon dolarlık bir kaynağın da Antalyaspor'a ayrılacağı belirtiliyor.

Karaman gidiyor
Antalyaspor'a geldiği günden bu güne kadar gerek aldığı ücret, gerekse kafalarda bıraktığı soru işaretleri ile gündemde olan Teknik Direktörü Hikmet Karaman'a karşı yönetim ve camia ikiye bölündü. 7 hafta sonunda 500 bin Euro ücret alan ve yeni sezon için 10 yeni transfer isteyen Karaman'ın önümüzdeki sezon da takımda kalmasına sıcak bakılmıyor. Bu nedenle bir çok teknik adamın ismi de teker teker gündeme geliyor

carlito1903

Ben olsam satarım takımı İsmailov'a adam Antalya'yı şampiyonluğa oynatır bu bütçeyle :D

akbaba71

Abrahamovicin ortağıymış kendisi  :)
İş baya ciddi ama takımı alırsa potansiyelde var şehirde 2. Trabzon olabilirler yada Şampiyonlar Ligi yaparlar (tabi sürekli para harcaması kaydıyla  :D )

cassa23

vay enayiler hemen satın b u adama takımı 2.ligte sürününmezsiniz asansör takımı olmazsınız birdaha

carlito1903

Parasız hiç bir yere varılamıyor malesef, adam niyetli paraları saçmaya hala neden vermiyorlar anlamak güç valla...

Bu şekilde başarıya ulaşan bi sürü takım var, fırsatı kaçırmamak lazım...

[KralKartal]

Niye satilmasin ki????

Yani basinda sanki antalyali olsa veya turk olsa farkli mi olacak?
Antalyaspor antalyanin spor klubudur oylede kalacak..
yani degisen ne anlamiyorum, cok duygusal yaklasiyoruz..

Buyumek icin, bence cok iyi bir firsat....
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi