Ana Menü

Kralkartal'a 3 yeni moderatör..

Başlatan NoPasaran, Mayıs 14, 2008, 22:32:44

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Kralkartal.com Forum yönetimi olarak 3 yeni mod arkadaşımızı aramıza katmaktan mutluluk duyuyoruz..

Yapılan değerlendirmelerde oldukça zorlansakta bir karar almamız gerektiğinin bilinciyle, sizlerle en iyi dialoğu sağlayacak, bizlere en çok katkı sağlayacağını düşündüğümüz 3 değerli arkadaşımızı Moderatör olarak seçme kararı verdik..

Kralkartal.com forumumuzda yazılarını oldukça beğenerek okuduğumuz , adaylarımız arasında yer alan ve görevi layıkıyla yapacak bir çok isim olması bizi çok zorladı bunu bilmenizi istiyorum.Ayrıca Kısıtlı kadro nedeni ile Moderatör olarak seçemedğimiz arkadaşlarımızın bize kırılmamasını özellikle istiyoruz..

Şimdi bu 3 değerli arkadaşımızın isimlerini açıklamadan önce kendilerinin görev ve yetkilerini sizlerle paylaşmak istiyorum..

• Moderatör arkadaşımız Kralkartal.com forumlarındaki tüm bölümlerde tam yetkilidir.Yazılan her türlü mesajı silme, değiştirme, taşıma, birleştirme yetkilerine sahiptir.
  • Moderatör arkadaşlarımızın forumda bulunan tüm üyelere uyarı verme yetkisi bulunmaktadır.
  • Moderatör arkadaşlarımız profiliniz ile ilgili değişiklikleri yapamamaktadır.
  • Nopost cezası verememektedir.
Şimdi bu 3 arkadaşı sizlere takdim etmekten mutluluk duyuyoruz..

Moderatör profilimizde farklı bir uygulamaya gittik ve 2 bayan üyeyi aramıza kattık..

Yeni Moderatörlerimiz

1-simurg
2-gözzde_bjk
3-Adriano

3 yeni moderatörümüze başarılar diliyor, sizlerin önünde KRALKARTAL YÖNETİM AİLESİNE hoşgeldiniz diyorum..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Adriano

Beni uygun gördüğünüz için teşekkürler. Umarım faydalı olurum.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Non Mollare Mai

Yeni Moderatör arkadaşlara görevlerinde kolaylıklar dilerim.
edit

noumAyberk

cArsi_faruk

yeni mod'lara basarilar dilerim kolay gelsin
Cocuklar Inanin Inanin Cocuklar Güzel günler görecegiz günesli günler !

DIABLO

Hayırlı olsun umarım görevlerini layıkı ile yerine getirirler ;)
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

melankolizm

hayırlı uğurlu olsun başarılar.

hAlil21

Yeni görevlerinde başarılar dilerim.
Kolay gelsin ;)
http://happygrasshopper.blogspot.com ' behind this mask there is an idea and ideas are bulletproof.

Delirdik

| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

onaT

güzel seçmişiniz bence. hayırlısı olsun.

carlito1903

Seçilen arkadaşlara başarılar diliyorum ama bence Bahadır da olmalıydı bu ekipte...

Brestgerfich

Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

yuNuS1903

kolay gelsin :D
hayırlı olsun :D

[KralKartal]

Görevinizde basarilar...

normalinde, 2 mod alacaktik, son anda bu 3 kisi oldu...
O nedenle isimler arasinda eleme yaptik ...
bazi isimler dusunulmedi degil tabiki...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

salvador

3 yeni arkadasa hayırlı olsun bayan arkadas mod olması iyi dishe kartal bölümünü temsil eder
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...