Ana Menü

İşte U-19'ların Aday Kadrosu

Başlatan Kralkartal21, Mayıs 09, 2008, 21:46:16

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

24. Avrupa 19 Yaş Altı (A) Gençler Futbol Şampiyonası yarı final eleme grubunda (Elit Tur) mücadele edecek genç milli takımın aday kadrosu belli oldu.

Ermenistan'ın başkenti Erivan'da 22-27 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek maçlarda, evsahibi Ermenistan, Ukrayna ve İspanya ile mücadele edecek olan Ahmet Ceyhan yönetimindeki milli takımın aday kadrosu, 13 Mayıs Salı günü Futbol Federasyonu'nun Beylerbeyi Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi'nde biraraya gelecek.

Aday kadroya şu futbolcular çağrıldı:

Erhan Şentürk, Çetin Güngör, Sinan Osmanoğlu (Galatasaray), Sercan Yıldırım, Fatih Serkan Kurtuluş (Bursaspor), Fehmi Mert Günok, Uğur Arslan Kuru (Fenerbahçe), Koray Şanlı (Beşiktaş), Ferhat Kiraz (Gençlerbirliği), Barış Memiş (Trabzonspor), İsa Akgöl, Gökhan Değirmenci (Altay), Müslüm Aydoğan (İstanbulspor), Ahmet Arı (Gaziantep Büyükşehir Belediyesi), Ali Temur (Kartalspor), Sefa Aksoy (Samsunspor), Hasan Can Özkan, Ferhat Kaplan, Koray Kurt (Dardanelspor), Yiğit İsmail Gökoğlan (Altınordu), Furkan Özcal (1980 Münih), Jem Paul Karacan (FC Reading), Tunay Torun (Hamburg SV).
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Kralkartal21

Batuhan'ın olması gerekmezmiydi.Yoksa özel bir durum mu var?
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ZLataN

ÇanakkaLeden KoRay kuRtu 3 yıL önce B genç tüRkiye finaLinde izLemiştim bizimkiLeR 3-0 yenmişti finaLde daRdaneLi çok beğenmiştim o zmn şimdi miLLi takımda göRünce akLıma geLdi biRden :D

eRe

bızım 1 tane mı mıllı takıma cagrılacak oyuncumuz var!
hanı harıka bır altyapımız vardı !
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Adriano

Batuhan yaşı itibariyle U-17 milli takımında oynuyor.. 39 Numaralı Emir Gökçe.. Son 2 maçımızda sonrada oyuna girdi. Altyapıdan yetişme bir oyuncumuz.. İzlediğim kadarıyla hava toplarına hakim, fizikli bir forvet.. Henüz 18 yaşında, belki alınabilirdi kadroya..

Altyapıdan yetişen birçok oyuncumuz U-21 kadrosunda bulunuyor yanlış hatırlamıyorsam.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..