Ana Menü

Sergen, Eskişehir'le yollarını ayırdı

Başlatan CHEm !, Mayıs 02, 2008, 11:31:49

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Bankasya 1. Ligi'nde süper lige yükselme mücadelesi veren Eskişehirspor'un yıldızı Sergen Yalçın kulüple yollarını ayırdı. Sergen, şampiyonluk yolundaki en kritik 2 hafta yaşanırken niye kulübü terketti?

Sezon başında, Eskişehirspor'un eski teknik direktörü metin Diyadin ile sorunlar yaşayan ve kadro dışı kalan Sergen, yönetimin araya girmesi ile affedilmişti. Ünlü golcünün sezon başında oynanan bir maçta, yedek kulübesinde cep telefonundan at yarışı oynadığı ve bu yüzden Metin Diyadin tarafından kadro dışı bırakıldığı iddia edilmişti.

Eskişehirspor geçtiğimiz haftalarda Metin Diyadin ile yollarını ayırmış, Nejat Biyediç ile sözleşme imzalamıştı.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da Seda ertan ile objektiflere yakalanan Sergen, şampiyonluk yolundaki en kritik 2 haftada bu şekilde görüntülenmesi, yönetim taraffından tepkilere neden olmuştu.

YOLLAR NEDEN AYRILDI

hurriyet.com.tr'nin Eskişehirspor Kulübü'nden aldığı bilgiye göre; Salı günü yapılan antrenmana çıkmayan Sergen Yalçın'ın dün de medyaya yansıyan fotoğraflarını gören Eskişehirspor yönetimi, Sergen'e kendisinin kadro dışı kaldığını söyledi. Sergen de bunun üzerine ligde zaten son 2 hafta kaldığını ve kadro dışı kalacaksa, yollarını ayırmak istediğini söyledi. Eskişehirspor ile henüz sözleşmesi feshedilmeyen Sergen'in bir daha kulübe geri dönmeyeceği belirtildi.
Allah kitap Beşiktaş

Kralkartal21

Sergen'nin özel hayatı hep başına dert oldu.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

alper_1903

sergen gibi bir futbolcuda böyle kacamaklar olur ve her ne olursa olsun eskisehir onu göndermiyecekti

sergen böyle bir futbolcu
gülü seven dikenine katlanir
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

Non Mollare Mai

Tanıyamadınız mı yahu senelerdir Sergen'i. :)
İlla ki bu tip sorunları oldu.
Eskişehir bu sene hep kritik zamanlarda yanlış hareket etti.
Bunun bedelini Süper Lige çıkamayarak ödeyecekler.
edit

Cem Goren

eğer olursa es-es süper lige yükselemesse bu son 2 haftada bu tür saçmalıklar yüzünden olacaktır 2 hafta daha sabradememimşi yöneticileri
altın kapılarımız kan oldu tayfun

bahadıR

sergen aynı sergen at yarışı,kumar,kız..
ama herşeye rağmen oynuyo
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Hep düşünürüm acaba bu kadar sorunlu olmasaydı Dünya Futbolunda nerelerde olurdu Sergen ??

erzincanlı

sergen iyi bir futbolcu ama artı yaşlandı ben öyle düşünüyorum yinede BEŞİKTAŞ ta olmasını isterdim seni seviyorum sergen attığın goollleri unutamıyoruz......

Anarchy*

Sergen'in o takımda otoritesi ismi yeter.

[KralKartal]

sergen es-ese yeter yahu

adamlar havaya girmis

gelsin BESIKTASA
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

onaT