Ana Menü

Hedefte Burak Var

Başlatan Kralkartal21, Mayıs 02, 2008, 08:36:51

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Devre arasında Beşiktaş'tan Manisaspor'a transfer olan 23 yaşındaki golcü için Galatasaray devreye girdi; taraflar arasında temaslar sürüyor.

Revizyon devam ediyor
Bir yandan şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen, diğer taraftan hoca arayışlarını sürdüren Galatasaray Yönetimi, bir başka koldan da transfer çalışmalarını yürütüyor. Feldkamp'ın teknik direktörlüğe getirilmesiyle başlanan kadro operasyonunu yeni sezonda da sürdürmeye kararlı olan Sarı-Kırmızılılar, bu doğrultuda ilk olarak Manisaspor'dan Burak Yılmaz'ı renklerine bağlamayı hedefliyor. 23 yaşındaki golcü, Ege kulübüne devre arasında Beşiktaş'tan transfer olmuştu.

Resmi teklif yolda...
Daha önce Manisa'dan Hakan Balta'yı transfer eden, ancak ödemelerdeki gecikmeler nedeniyle Siyah-Beyazlı kulüple sıkıntılar yaşayan Galatasaraylı idareciler, ilk olarak genç futbolcuyla anlaşma zemini arıyor. Florya'ya gitmeye sıcak baktığı öğrenilen Burak'la tam anlamıyla mutabakat sağlanması halinde, Manisa'ya resmi teklif sunulacak. Galatasaray'ın aynı takımdan kaleci Ufuk Ceylan ve orta saha oyuncusu Selçuk İnan'la da ilgilendiği biliniyor.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carsi52

Gese aLırsa çok iyi iş yapmış oLur.
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Ben hala neden kiralık vermedik bonservisiyle yolladık merak ediyorum...

onaT

Alıntı yapılan: carlito1903 - Mayıs 03, 2008, 00:05:43
Ben hala neden kiralık vermedik bonservisiyle yolladık merak ediyorum...

sözleşme yapma yeteneksizliğinden ve beceriksizliğinden