Ana Menü

Kanoute'ye rekor teklif !

Başlatan carlito1903, Mayıs 01, 2008, 15:45:02

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Kanouté haberleri, Türk basınından sonra bu kez İspanyol basınında. Ünlü AS gazetesi, bugünkü nüshasında, Fenerbahçe'nin Frédéric Kanouté transferi için düğmeye bastığını ve Malili yıldıza yılda 4 milyon avroluk bir öneri getireceğini öne sürdü.

Haberde, sarı lacivertli kulübün, Sevilla kulübüne ne kadarlık bir bonservis teklifinde bulunacağına değinilmezken, geçtiğimiz yaz bu futbolcu için 18 milyon avroluk teklif yapan Juve'nin, bu sezon aynı hamleyi tekrar etmesinin beklenmediği vurgulandı.

Frédéric Kanouté'nin, önümüzdeki sezonu Şampiyonlar Ligi'nde yeralan bir takımda geçirmek istediği ve bu nedenle Kanarya'nın teklifine sıcak bakabileceği ifade edilirken, Sevilla Başkanı José Maria del Nido'nun da oyuncuyu göndermek istediği, zira önümüzdeki seneden itibaren Maliliyi çok yüksek bir bonservis bedeliyle satamayacağını bildiği vurgulandı.

Umarım yalan haberdir...

Anarchy*

KeePSaKe

Kanouté mi gelicek fenere ? bence yalan 35-36 yaşında gelir anca.adamın hedefinde büyük kulupler varken neden fenere gelsin ki ?
Since 1903

carsi52

YaLan haber oLduğunu sanmıyorum.
Fenerin bu tür haberLerine inanırım ben artık.
Bölünür senin için uykular!

keskinli

Alıntı yapılan: carsi52 - Mayıs 01, 2008, 20:37:42
YaLan haber oLduğunu sanmıyorum.
Fenerin bu tür haberLerine inanırım ben artık.
maalesef fenerli basin herkesde böyle bi kani olusturdu
kesinlikle gelmez fenere
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Kralkartal21

Sırf Avrupada reklamımız olsun diye yapıyorlar böyle dedikoduları.Fener'e gelmez bu adam
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..