Ana Menü

Fener'e bir darbe de Carlos'tan

Başlatan Bircan*, Nisan 28, 2008, 16:25:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bircan*

Dün Galatasaray'a kaybederek ağır bir darbe alan Fenerbahçe, Carlos'un sözleriyle adeta komaya girdi!
Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yılzıdı Roberto Carlos'tan şaşırtan sözler.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Daha önce futbolu sarı-lacivertli kulüpte bırakmak istediğini ve daha sonra da bu kulüpte görev almayı düşündüğünü belirten Brezilyalı futbolcu ağız değiştirdi. 1993 yılında futbol kariyerine Brezilya'nın Palmeiras Kulübü'nde başlayan sarı-lacivertli oyuncu "Palmeiras'a dönmek istiyorum" dedi.

Sakatlığı nedeniyle Brezilya'da bulunan ve tedavisine Palmeiras Kulübü'nün sağlık ekibiyle devam eden Roberto Carlos Spor TV'ye yaptığı açıklamada "2 yıl içinde Palmeiras'a geri dönebilirim. Bu ihtimal çok yüksek. Başkanla konuştum bile. Kapıları benim için açık" dedi.

Real Madrid'de kalması durumunda yedek kalarak Avrupa Kupaları'nda forma giyme şansını kaçıracağını, bu nedenle de F.Bahçe'ye gelmeyi tercih ettiğini söyleyen Brezilyalı solbek, Palmeiras'ın da F.Bahçe'nin elde ettiği başarıyı yakalayabilecek güçte bir kulüp olduğunu ifade etti.

YÖNETİM BIRAKMIYOR

Sarı-Lacivertli yönetimin ise Roberto Carlos'u kesinlikle göndermeyi düşünmediği hatta onun da ilişkilerini kullanarak yeni Brezilyalı futbolcuları almaya çalıştığı belirtiliyor.

Bu arada perşembe günü İstanbul'a gelip oynamasa bile takım arkadaşlarına destek olmak için G.Saray derbisinde olacağı iddia edilen Roberto Carlos dünkü önemli maça gelmedi.
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

bahadıR

carlostaannladı fenerin ne mal olduğunu ;D
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

lambkuzu

carlos sakatlandığından beri fener top mop oynayamıyor.
Hayatı süsledik izharı ittihatla bugün,
Yolunda gençliğin ulvi değil miydi birleşmek.
Sebatı bayrağımız yaptık, i'tilamız için
Neticesiz ve boş olmaz sebatla hiçbir emek.
Dakikalar bize bir nağbe nişad olsun.
Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun

NoPasaran

Haberin kaynağını bilmiyorum ama her futbolcu gibi oda Palmeriasta oynamak isterim demiştir çok fazla takılmayakcaısn böyle konulara :)

Ama Carlos gişttiğinden beri Fenerin sevilla maçını çıkarırsak sorunları olduğu gözleniyor..

Carlos gibi oyuncular sadece bölgelerinde değil sahanın her yerine takıma bir güven verir, tecrfübesi ile onlara yol gösterir :)

Bizim takımda yıllardır olmayan bir tecrübe yani :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carlito1903

Adam zaten 2 yıl içinde gitmek istiyorum demiş zaten 36 yaşında fb de 45 yaşına kadar oynayacak değil ya, bence gelecek sezon sonu gider...

Burada yazmıyor ama 2010 Dünya Kupasında da oynamak istiyormuş, hatta Dunga ile görüşüyorum bu konuda falan demiş....

NoPasaran

Nihat bi gün Beşiktaş'ta oynayacağım deyince

İspanyollar acaba

"Villerealde Nihat şoku" yazdılarmı
  :allaalla

:ahaha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Bircan*

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Nisan 29, 2008, 09:06:12
Haberin kaynağını bilmiyorum ama her futbolcu gibi oda Palmeriasta oynamak isterim demiştir çok fazla takılmayakcaısn böyle konulara :)
...
/quote]
Vatan Gazetesi.. İnanmamak gerekir ama fbden bi karşı yanıt gelmedii.. Carlos da anladı fenevin ne mal oldugunu :D
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

MeLo

Ancak Forma Satışında Faydası Oldu.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

Anarchy*

erzincanlı

ya gideceği belliydi geldi de ne yaptı carlos fenerde dursaydı r.madridde değil mi?