Ana Menü

Tottenham, Modric'e imza attırdı!

Başlatan carlito1903, Nisan 26, 2008, 11:36:09

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Önümüzdeki yaz sezonunun en önemli transfer gündemlerinden biri olacak olan Luka Modric'in, Tottenham'la anlaştığı iddia edildi. Arsenal, Chelsea, Liverpool, Newcastle United ve Manchester City gibi İngiliz kulüplerinin yanısıra Barcelona, Inter ve Bayern Münih'in bu futbolcuyla ilgilendiği biliniyordu.

Newcastle United menajeri Kevin Keegan, geçtiğimiz hafta bu oyuncu için 23,5 milyon avro önerdiği, ancak Dinamo Zagreb'in bu teklifi reddettiği öne sürülmüştü.

5 yıllığına anlaştılar

The Sun'da bugün çıkan haberde, Tottenham'ın 22 yaşındaki genç yetenekle 25 milyon avro karşılığında 5 yıllık sözleşme imzaladığı iddia edildi.

Zagreb kulübü yöneticileriyse, konuyla ilgili olarak, "Modric'in Tottenham'a gitmesi konusunda herhangi bir engel kalmadı. İki ekip 25 milyon avroluk bonserviste anlaştı" açıklamasında bulundu.

Kralkartal21

Barcelona,Arsenal ve Chealsea gibi takımlar isterken Tottennam' gitmesi.......
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Non Mollare Mai

Bu oyuncuyu hiç izlemedim çok merak ediyorum.
Bakalım nasıl bi performans gösterecek. Rusya'dan İngiltere'ye gitmesi onun için dezavantaj.
edit

carlito1903

Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Nisan 26, 2008, 12:26:48
Rusya'dan İngiltere'ye gitmesi onun için dezavantaj.

Ne Rusyası lan Hırvatistan ;D ;D

Non Mollare Mai

;D Bir an karıştırdım pardon.
Hırvatistan lig bazında daha kalitesiz. Daha da zor işi deyip toparlayalım. ;D
edit

Kralkartal21

Bu iş hatırlarsan Erzurumspor olayına döndü Anıl abi ;D
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carlito1903

Aslında işi zor olur tabiki Hırvatistan'dan Premier Lige gitmek ama gidipte başarılı olan çok oyuncu var...

Ben başarılı olacağına eminim, bu adamı iyi izleyin ;)

akbaba71

5  yıllık sözleşme yapması iyi olmuş totenham ın modric iyi oyuncu başarılı olacaktır şans tanınırsa
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

NoPasaran

Biizm gündememize gelmemişmiydi :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Guti ORÇ.

harika bir oyuncu diye biliyorum bu adamı NTV de bi programda görmüştüm hırvatistanın 1 numarasıymış....