Ana Menü

Babaya Mektup

Başlatan erdibatmaz, Nisan 15, 2008, 23:46:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdibatmaz

Adam oglunun odasinin önünden geçerken hayretle bakakaldi. Yatagi güzelce toplanmisti ve odasi hiç olmadigi kadar derli toplu görünüyordu.

Sonra adam yastigin üzerine birakilmis mektup zarfini farketti. Üzerinde
-Babama- yaziyordu. Aklindan geçen bin bir kötü düsünceyle mektup zarfini açti ve titreyen elleriyle mektubu okudu:

Sevgili Baba ;
Sana bu satirlari derin bir pismanlik ve üzüntü içinde yaziyorum. Kiz arkadasimla kaçmak zorundaydim çünkü seni ve annemi yasanacak rezaletten uzak tutmak istedim.

Gerçek tutku ve aski ben Joanla buldum ve o öyle tatli ki anlatamam...
Sunu biliyordum siz onun vücudunun her yerine taktigi küpeleri,derisine
islettigi dövmeleri, kendine has o çilgin giyim tarzini asla ama asla
onaylamayacaktiniz ve tabi benden çok büyük olmasida bir sorundu.
Fakat benim için bunlar degildi gerçek tutku ve gerçek ask...

Baba Joan hamile !
Joanin dedigine göre çok mutlu olacagiz. Ormanda kendine ait bir karavani ve tüm kis yetecek kadarda yakacagi var. Bir sürü çocuga sahip olma düsüncesi rüyalarimizi süslüyor.

Joan benim gözlerimi esrar gerçegine açti ve artik biliyorum ki esrar kimseye zarar vermez. Esrar yetistirecek ve insanlara pazarlayacagiz ve yine bu sayede ihtiyacimiz olan kokain ve ekstasiye ulasacagiz.

Artik tam anlamiyla bilime yalvariyoruz dualar ediyoruz su AIDSin çaresi bulunsun ve Joan sagligina kavussun diye.. O kesinlikle iyilesmeyi hakediyor.

Endiselenmeyi birak baba ben 15 yasindayim ve kendi basimin çaresine bakabilirim. Eminim birgün geri dönecegiz ve sen kendi torunlarini taniyacak, seveceksin.

Oglun Cihad.

NOT: Baba yazdigim mektubun tek kelimesi bile dogru degil. Ben Mehmet'lerdeyim. Sadece sana; masamin üzerinde seni bekleyen karneden daha kötü seylerin oldugunu hatirlatmak istedim. :)

bu tür hikayeler beni bitiriyor ;D
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Onur*

beni de :)

teşekkürler ;)
duymadığım kalmadı; kalmayanı duydum aklım almadı..!

sercAn1903

...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

Alves

Böyle bir mektup daha vardı
Kız babasına yazmıştı
Buda güzel :D
Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

ilhan mansız_melis

:D :D :D çok güzel ya denesem mi acaba:D şaka şaka gerek kalmaz nasıl olsa teşekkürler
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

blackkartal

eyw kardeşim süper paylaşım wala duygusala bağladım:)
eN büYüK fEnErLi SibEl KeKilLi

osi_bjk

pyalşım için sağol süper...
Şampiyon Ol Beşiktaş'ım Mesut Et Bizi