Ana Menü

Saymakla Bitti O Günler ! DIABLO Asker Hosgeldin!

Başlatan SATUKBLADE, Nisan 14, 2008, 21:45:06

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SATUKBLADE

DIABLO

Sağolasın banu dua'nı eksik etme

Alıntı yapılan: SATUKBLADE - Haziran 08, 2008, 22:32:04
cihan ne alemdesin ?

Baba 1 haftadır tatildeyim iskenderunda rahattım misafirhanede kaldım bacağımda spor istirahati almaya çalıştım doktor gelecek ay gel dedi antep'te askeri hastane yok mecburen iskenderun'a sevkettiler bugün bi aksilik çıkmaz ise tek temennim burda 2 gün daha kalmak.

telefona konusuna gelince ankesörlü 1 tane var oyakbank ile askeriye anlaşmayı fesh etmişler para konusunda sıkıntı çekiyorum doğal olarak kartta alamıyorum + olarakta hepinizin numarası cep telefonu olduğu için durum dahada vahim oluyor zaman zaman zaman sabır sabır sabır askerde öğreneceğim en büyük şey sabır :)
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

DIABLO

forzaChelsea

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

DIABLO

Yakında öldürücem birisini hapse atacaklar kazma dolu abi kazma ortaokul mezunu artist tipli adamı revirci yaptılar beni hiçbişeyyapmadılar iyimi mantık yok mantık 349 gün sonra birdaha TSK'nın adını ağzıma almıcam

forzaChelsea

ZeMaHŞeR

DIABLO

Kavga etcem edemiyorum direk 7 güne gönderiyorlar haklı veya haksız gözümde bitti artık bitti tek ben değil astek'i bile bezdirdiler o adamı bile askerden soğuttular yüzbaşına selam vermeyi unuttğu için 3 gün oda hapsi dertleştik aynen oda isyanlarda :)

forzaChelsea

ZeMaHŞeR

DIABLO

Güzel baba askerlik yapmıyoruzki yatıyoruz paso alt devre olarak bikaçiş var oda 12 ağustosta bitiyorondan sonra paso yatcam işin kötü yanı komutanlararıza herşeyetutanak yazıyorlar mantık yoksunları 349 gün sonra hürgeneralim ondan sonra bi Allahın kulu tutamaz zaten onlarda kovarlar hadi işin bitti derler ama beni askeriyeden soğuttular savaş çıksa beni bulamazlar gitmem kaçarımda gitmem ;Dne halleri varsa görsünler :D

forzaChelsea

ZeMaHŞeR

SATUK düşünsün baba :)
Hüso abim düşünsün :)

Hürgeneral CiHaN....

DIABLO

Hele birde devrecilik varsa işleri yaş hüseyin yaşamazda satuğu bilemem  ;D

forzaChelsea

ZeMaHŞeR

Satuk kendini intihar eder....  ALLAH korusunda....

DIABLO

Düşeceği yere bağlı

neyse gitmem lazım kendinize iyi bakın en kısa zamanda görüşmek dileğiyle iyi günler

forzaChelsea

SATUKBLADE

ulan beni zorla öldürdünüz be oğlum ayıp ;D

daha askere gitmiyorum daha var gitmeme ;D

ZeMaHŞeR

Alıntı yapılan: SATUKBLADE - Temmuz 06, 2008, 21:51:23
ulan beni zorla öldürdünüz be oğlum ayıp ;D

daha askere gitmiyorum daha var gitmeme ;D

BaBa.. Geleceğini konuştuk :D