Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SATUKBLADE

carsı_55

Beşiktaş'ın askeri c@rsının neferiyiz

dejembeji

a.s arkadasım ıyıyız ya ne oLsun... teymenımm nasıLsın yahuu bayadır kopduk birbirimizden na var ne yokk

Unforgiven

Eyvallah kardeşim sağol iyiyim nasıl olım işte yatıyorum hala ilaç kullanıyorum devam nerelerdesın yoksun gözükmuyorsun
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

dejembeji

abii sorma yaa hastaydm bn bıras bn gırdıgım zamanda sen oLmuorsun ne bıLım denq geLmedık herhaLde:S nyse sen hala hastanedemısın yoksa:D hemsıreyı sewdın bakıorumda.bu arada senn pc nın basına geLenLerı okudum eLımdem bıesy geLse keşke ama maalesef:S

Unforgiven

Yok ya evdeyim gecmiş olsun kardeşim sana ne oldu ?

Hemşireye gelınce o sevilmicek gibi değildi ;D

Benim bilgisayarın başina gelenler pişmiş tavuğun başina gelmemiştir.

Düşündün yeter sağol ;)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

dejembeji

saoL abi fazla bıesym yokdu asLında bıras naz yapdım:) sanada gecmiş oLsunnn... sımdı ıyısındır umarım..hee bu arada abiii bn bakdım.. 2martta geLcem yaa  oraya gs macına denk geLıor hesapLarıma gore yaparız ogun bi ayar=)

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Simurg

ben fazla iyi değilim mırtazam öldü

BEŞİKTAŞK

eyup1903

Adriano

Mırtazan :S Anlayamadım Simurg.. Başın saolsun diyecem ama.. :S
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Unforgiven

Alıntı yapılan: dejembeji - Şubat 05, 2007, 18:32:32
saoL abi fazla bıesym yokdu asLında bıras naz yapdım:) sanada gecmiş oLsunnn... sımdı ıyısındır umarım..hee bu arada abiii bn bakdım.. 2martta geLcem yaa  oraya gs macına denk geLıor hesapLarıma gore yaparız ogun bi ayar=)
Gelde bakarız, istersen maça gideriz istersen olmadı takılırız  yaparız bişeyler işte

İyiyiz napalim işte takılıyoruz yatıyoruz kalkıyoruz ;)

Simurg

mırtaza benim balığım öldü yha :( fazla yemekten

BEŞİKTAŞK

eyup1903