Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yuNuS1903

gördüm 3 4 ü yazan olmadı bende yazayım dedim nasılsın..:D

Adriano

İyiim 4-0 dan sonra nasıl olabilirim.. Sen nasılsın :)
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

yuNuS1903

bende iyiyim jböle gidersek şampiyon oluruz.....

Adriano

İnşallah ama 1-2 maça bakarak takımı değerlendirmeyelim sonra üzülebiliriz.. Ama görünen şu takım devre arasında boş durmamış bayagı bi yol katetmiş.. Umarız bu iyi futbolu her mac sahaya yansıtırlar ve beklenen sampiyonluga sene sonunda ulasılır.. :)

Unforgiven

Selam herkese nasılsınız

Arkadaslar aynı vestel manisa ile oynadık ligin ilk yarısında o zamn ki beşiktaş ile şimdi arasında çok fark var takım çok iyi oynuyor Delgado,Ricardınho yani bütün takım çok iyidi atdiğmiz kadarda kacırdık.Bu takım çok değişmiş

Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Adriano

İyi geceler kartallar.. Ben kacar kendinize iyi bakın.. Byee..

Unforgiven

Hadi millet bende kacar uyku saatim geldi doktor yatın diyor uyuz oldum bugunde zaten yarın çıkıcam çıkartmazsa kacıcam artık yeter daraldım burda ;) hepinize saygılar sağlıklı mutlu günler :)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

yuNuS1903

Adriano

yuNuS1903

Adriano

Saolasın bende iyiyim.. Nası gidio hayat :)

yuNuS1903

Adriano

Tatilin keyfini sürüyoruz da hem iyi hem kötü nasıl oluyo :S

Anarchy*

cumleten s.A nasılsınızzz hepnızzz

eyup1903