Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Delirdik

11de zorLa kaLktım gözLerim yanıyor vaLLa
doğum gününün şeysini şimdi çekiyoruz (:
3e kadar ne diye otururum ki  :allaalla
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

SATUKBLADE

bende dün sana onu diecektim foruma yamaktan fırsat bulamadım sen ne arıyorsun bu saatte die :(

Delirdik

bünye de kaLdırmadı zaten :D ders oLdu bana
en geç 2'de yatmak gerek bunu anLadım dün gece (:

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

SATUKBLADE

walla 4'te yatıyom 8:30 kalkıyom gençliğimi aldı forum (:

Delirdik

sen boşuna yatak bozuyorsun be ne gerek var 4saat ha uyumuşun ha uyumamışsın :D

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

SATUKBLADE

acıktığım zaman uyuyom zaten (: o saatte yemek yemek zor oluyor sırf ondan yatıyorum yoksa...

Unforgiven

Selam forum milletinin insanları nasılsınız bakalim
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

cmcpgc

Bu vatan askiyla büyüdük biz anam
Sahip olamaz ki topragima düsman !
Binlercemiz öldük, yine de ölürüz
Yildiramaz kimse iste son sözümüz !

eyup1903

Delirdik

A.s günaydınLar hoş geLdiniz

buğra acıktığında alcaksın zeytin peyniri ekmeği ne gidiyor be gece gece ;) varsa peynir felan dene bak bi gece :)

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

dejembeji

merhabalar arkadasLar nasıLsınız?

Unforgiven

Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

dejembeji

iyiiyim be abi ne oLsunn senın topiği okudum yarısına kadar..yoruLdum bırasdan yıne dewam edıcem.bunye kaLdırmıor bı saatten sonra=)

Unforgiven

Heee iyi bakalım oku oku benim favorim kestiriz be ağam ;)

dejembeji

evt bnde onu coq begendım=) nerden buLdun eb abi? barı hepsını yayınlamasaydın.1 er gün arayLa koysaydın 10 dakkada anca okurLar waLLA:)