Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emir_carsi

ayrılma sende niye ayrılıyon
millet bulamaz sen ayrılıyon ...

Nazli_

Ya ugur bilmiyorum ama bugun sanki herkez cok iyi davraniyo bana yoksa gidicimiyim neyim,sabahtan beri oynuyorum  ;D
Asigo valla isin zor kardes Allah yardimcin olsun,pat diye dalma konuya alistira alistira anlatmaya calis  ::)

Asigo

geçen hfa ayrıldım negüzel bahanede buldum snra aradı ağladı fln dayanamadım.kızlar ağlayınca hiç dayanamam ya :) offhalim zor benim ya:) sebebde bulamıyorum ayrılmak için yandık. nazlı sen kırmızı kart çıkarmadın bana şaşırdım :)

ugur24

manyakmısın sen ? oynayacak ne var ?  ;D  ayrılma o zaman kardeş..kız ağlıyosa seviyo demekki..değerini bil..

Nazli_

Hepimiz manyagiz  ;D
Asigo ;  :kart  ;D Niye birakiyosunki kizi erkek milleti degilmi hepsi ayni  ;D

emir_carsi

nazlı abla başladın hemen feministliğe ;D

Asigo

sıkıldım bunaldım yoruldum :) kız milletinin çok konuşanını hiç sevmem buda hiç konuşmuyor:) birazdan gidicem oturcaz sdce muhabbet yok sıkıcı yani:) anlamıyor en çok ona sinir oluyorum. yaşı ufak benden biraz her olayda haklı olurmu bir insan ya:)

Nazli_

Tipik bir turk erkegi..
ya zaman taniyalim birbirimize der baskasini bulurlar yada bunaldim derler cikarlar isin icinden siddetle kiniyorum sizi  ;D ;D
Ya cok konustun olur yada hic konusmuyosun.. ya biz ne yapsak kabahat  :kart

Asigo

Nazlı Türk erkeklerini iyi tanımışsın :) açıkcası bşka bi kız var hoşlandığım bu olduğu için ona yaklaşamıyorum işte :)

Nazli_

Evet hakliyim o yuzden islerine gelmiyor ve bana feminist diyorlar  ;D

Asigo

ama şöylede birşey var hep erkekler aldatıyor olur fakat bence aldatılmayan erkek yoktur. kızlar daha fena oldu artık :)

Nazli_

cmcpgc

Bu vatan askiyla büyüdük biz anam
Sahip olamaz ki topragima düsman !
Binlercemiz öldük, yine de ölürüz
Yildiramaz kimse iste son sözümüz !

Asigo

neyse çıkıyorm artık şans dileyin bana grş

Nazli_