Ana Menü

Cristiano Ronaldo'ya 125 milyon avro

Başlatan akbaba71, Nisan 09, 2008, 17:20:26

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Cristiano Ronaldo'ya 125 milyon avro
İspanyol televizyonu La Sexta, Real Madrid Kulübü'nün Cristiano Ronaldo'yu transfer etmek için Machester United'a 125 milyon Avro teklif edeceğini iddia etti.

Televizyon kanalının haberinde, Portekizli Ronaldo için Manchester Unıted'a daha önce 120 milyon Avro teklif eden Real Madrid'in, bu sefer teklifini 125 milyon Avroya çıkardığı belirtilip, bunun futbol tarihinde bir futbolcu için teklif edilen en büyük para olduğu ifade edildi.

Öte yandan kadro dışı bırakıldıktan sonra sakatlandığı açıklanan Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho'nun aslında sakatlanmadığı da iddia edildi.

Barcelona Kulübü'nün ekonomi işlerinden sorumlu yöneticisi Xavier Sala Martin, isim vermeden bazı futbolcuların sakatmış gibi gösterilip takımdan uzaklaştırıldığını söyledi. Barcelona'da Ronaldinho ile birlikte Deco'nun da sakat olduğu açılanmıştı. Bu arada sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edilen Ronaldinho için en ciddi açıklama İtalya'nın AC Milan kulübünün sahibi Silvio Berlusconi'den geldi. Berlusconi, ''Ronaldinho'yu Milan'a getirmek için olabilecek herşeyi yapıyorum'' diyerek, Brezilyalı futbolcu ile görüştüklerini de doğruladı.

Ronaldinho'ya Çin'den bile teklif geldiği iddia ediliyor.

09.04.2008   

Kaynak : AA

Not:Christiano Ronaldo bu sene oynadığı toplam 37 maçta 39 gol atmış  :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carlito1903

C.Ronaldo'ya bu para az bile ama ben Manchester'dan ayrılacağını sanmıyorum...

Non Mollare Mai

Kuşkusuz dünyanın en iyisi.
Manchester'dan ayrılmasına ayrılabilir de Real Madrid gibi bir takıma gitmesi bence kariyeri açısından iyi olmaz.
Gerçi açıklamasında Milan ya da Real Madrid'de oynamak istiyorum demişti.
ManU'yla özdeşleşti artık, umarım ayrılmaz.
edit

carsi52

Giderse miLan'a gitsin.
Yoksa kaLsın manU'da.
Bölünür senin için uykular!

levent1903

süper birisi ama 125 milyon avro ne manyak bir para, bu parayla kulüb satin alirsin.
ben madrid in bir oyuncuya o kadar cok para verdigi günler gecti saniyordum...
ama kendisi herhalde en cok faul yiyen oyuncu ama hic sakatlanmiyor, adam bir sezonda kac mac yapiyor --
bizimkiler olsa ............
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

[KralKartal]

yuh yani bu parayi hickimseye ben sahsen vermem

genc yetenekleri bulmak icin harcarim daha iyi :D
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

keskinli

paraya bak be
% 1 bende olsun türkiyeye kesin dönüs yaparim :)
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Cem Goren

bu paranın teklif edildiği doğrumu acaba
eğer doğruysa bi dakka durmasın
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carlito1903

'Kırmızı Şeytanlar'ın yardımcı antrenörü Queiroz Real Madrid'in Cristiano Ronaldo'yu almasının mümkün olmadığını belirtti. Ronaldo'yu Sporting Lizbon'dan Manchester United'a getiren adam olarak bilinen futbol adamı, vatandaşının gelişim sürecinde oynadığı rolle de tanınıyor. Queiroz "Onu satmayacağız. 120 milyon arvoya bile satmayacağız. Dünyadaki bütün parayı saysanız da yine satmayacağız satmayacağız" diye konuşuyor.

GALACTICOS MAZİ OLDU

Real Madrid Başkanı Ramon Calderon'un başkanlık seçiminde vaat olarak gösterdiği isimlerden biri olan Cristiano Ronaldo, bu sezon Manchester United'taki formuyla parmak ısırtıyor. Eski yıldızlar topluluğu hali düşünülünce Real Madrid'in hedeflediği süperstarları alamaması dikkat çekiyor.

NoPasaran

Real yeni para basar yine alır

Bu Manu neden satmaz yaaa

Rakam müthişşş
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..