Ana Menü

Eto'o F.Bahçe'de mi?

Başlatan CHEm !, Nisan 09, 2008, 12:30:10

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Sarı-lacivertlilerin, Barcelonalı Eto'o'yla anlaştığı öne sürülüyor. Son olarak eski milli futbolcu Oktay, "Menajerinin arkadaşı 'Bu iş bitti' dedi" şeklinde konuştu ..

Her sezon yeni bir yıldızı kadrosuna dahil eden Fenerbahçe'nin, Barcelona'nın başarılı santrforu Samuel Eto'o'yla anlaştığı iddiaları giderek ayyuka çıkmaya başladı. Son olarak, bir dönem İspanya'da forma giyen eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu, Fenerbahçe'nin Eto'o'nun işini bitirdiğini öne sürdü. Kamerunlu golcünün menajerinin yakın bir arkadaşını kaynak gösteren Oktay, "Yıldız oyuncu Fenerbahçe'ye prensipte 'Evet' dedi" şeklinde konuştu. Oktay, dün LİG TV'de katıldığı bir programda da "İmza atılmadı ama haberim doğru" dedi. Bu transferde Eto'o'nun İspanya'daki ırkçılıktan bunalmasının da etken olduğunu dile getirdi. Ünlü oyuncu 0-0'lık Getafe maçının ardından uzun süredir arasının açık olduğu Barcelonalı taraftarlarca ıslıklanmıştı. Kanaltürk'te konuşan Can Bartu da, sarı-lacivertlilerin Eto'o transferini bitirdiğini iddia etmişti. Bu transfer gerçekleşirse, Aziz Yıldırım'ın, "Türkiye'ye gelmiş geçmiş en büyük yıldızı alacağım" sözü de yerine gelmiş olacak. 
Allah kitap Beşiktaş

carlito1903

Bu sene Barcelona'da yaprak dökümü olacak Etoo'da ayrılır büyük ihtimalle ama ben fenere geleceğini sanmıyorum...

Bence azizin getireceğim dediği Dünya yıldızı Crespo...

NoPasaran

Valla olur mu bilmiyorum ama zor

GETİREBİLİRLERSE büyük bir problemlerini çözmüş olurlar..

Artık getiremez demiyorum, CL den gelen para ve reklam geliri ile herkes gelir bu klube
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

alper_1903

evet kesin gelmez diye birsey yok fener bugün herkesi getirebilir

ama bilemiyorum daha cazip teklifler gelmezmi eto´o ya sizce???
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

NoPasaran

Valla Etoo başka bir adam..

Irkçı saldırılar sonrası isytan etmiş önemli bir futbolcu..

Türkiyeye gelirse sevileceği ve ayurım görmeyeği bir gerçek..

Arkadaşları ile görüşecektir ve genelde olumlu izlenimler alacaktır..

Daha büyük klupler ister elbette ancak iş en son verilen ii paraya bakar :)

Ancak zor bir transfer buda gerçek..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Brestgerfich

Hııı :) kadıköyün tapusunu vericeklermiş eto'o'ya :)
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

keskinli

Alıntı yapılan: Mucizevi Alamet - Nisan 09, 2008, 15:25:51
Hııı :) kadıköyün tapusunu vericeklermiş eto'o'ya :)
iste budur
etoo gelmez febeye
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Brestgerfich

aslında geleceği görerek yorum yapmakta da fayda var. carlos gibi futbolu bırakacagı zamanlarda gelirse "hani gelmezdi" demesinler :)

bi 6-7 yıl sonra gelebilir :)
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

carsi52

Sanmıyorum geLceğini.
Eto'o gibi bir futboLcu fener kapamaz ;)
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

adı bile insanı heyecanladırıyo keşke bize gelse o beyaz formanın üzerine çok yakışırdı
ama inş. fenere gelmez yoksa bunlar zaten silip süpürüyo ortalığı oda gelirse baya fena olur
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Anarchy*

VaLLa geLırse sasırmam ;D

sercAn1903

gelmez etoo ronaldinhoda gelicekti bekliyoruz :) 35 yaşına gelsinler hepsini toplar :D
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

Guti ORÇ.

gelirse fenerin problemlerinin %98 i çözülür bence ve CL de işi kolaylaşır seneye..

MeLo

Büyük Bir İş Başarmış Olurlar.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

cassa23