Ana Menü

Tigana : Futbolcular Dönmeyebilir !!!

Başlatan rico_ pasa, Aralık 21, 2006, 19:22:40

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rico_ pasa

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana; bu sabah tatile çıktı. "10 gün futbol konuşmayı kendime yasakladım" diyen Tigana, kendine yasak koymadan önce ise yönetimi yaylım ateşe tuttu ve dönüşüne kadar çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Gençlerbirliği maçından 3 - 0'lık yenilgiyle ayrılan Beşiktaş, Esenboğa Havaalanı'ndaydı, kafile uçağı bekliyordu. Tigana; yanındaki Lig TV'den Atakan Kurt, Vatan Gazetesi'nden Kartal Yiğit ve Beşiktaş TV'den Özgür Sancar ile maçın değerlendirmesini yapmaya başladı. O sırada "Maç 2 - 0 olduktan sonra takım oyun disiplininden koptu. Neden?" sorusuna dinleyenleri ve sözlerini tercüme eden Sinan Serhatlıoğlu'nu da şaşırtan bir yanıt verdi:

"Oyun disiplini var mıydı ki; 1 - 0 olmadan önce de kopmuştuk. Aklımız hiç bir zaman sahada olmadı. Şimdi size soruyorum; 20 maçtır para alamayan bir takımda oyun disiplini nasıl olur? Maça hiç motive olamadık ki... "

"Brezilyalılar Geri Dönmeyebilir"
Tigana; takımdaki Brezilyalı futbolcular için de ilginç bir iddiada bulundu:
"Tekrar ediyorum; futbolcularımı maça motive edemiyorum. Brezilyalı oyuncular bana tatilden sonra geri dönmeyebileceklerini söylediler. Paraları ödenmezse bir daha Türkiye'ye gelmeyebilirler.Bu takım nasıl maçı kazansın. "

"Para Yok Transferi Nasıl Yapalım?.."
Kafile Esenboğa'da uçağa bindikten sonra Tigana'nın eleştirileri devam etti. Fransız teknik adam, "Transfer yapacak mısınız" sorusunu da şöyle yanıtladı:

"20 maçtır paraların ödenmediği bir kulüpte nasıl transfer yapalım .Sözlerim çok iyi anlaşılmıyor galiba para yok, paranın olmadığı bir takımda transfer olmaz.Ama bedava gelecek bir futbolcu varsa onu bilemem." .

"Yöneticiyle Sabaha Kadar Pazarlık Yaptılar!.."
Tigana; takımın neden motive olamamasını bir de örnekle açıkladı:

"Maçtan bir gün önce futbolcularımın saat 22' de yatağı girmeleri gerekiyor ama sabaha karşı 02'ye kadar ikinci başkan Murat Aksu ile para pazarlığı yapan,paraların neden ödenmediğini soran oyuncularım var. Evet; size soruyorum bu şartlarda nasıl maça motive olunur,nasıl galip gelinir."

"10 Gün Futbol Konuşmayacağım!"
Esenboğa'dan Atatürk Havalimanı'na kadar 40 dakikalık süre içinde eleştirilerini sürdüren Tigana, uçak inişe geçtiği sırada son olarak şunları söyledi:

"Beyin olarak çok yoruldum ve yıprandım. İstanbul'a herşeyden arınmış sağlam bir kafayla gelmek istiyorsam 10 gün boyunca futbolun f'sinden bile bahsetmemem lazım. Şu dakikadan itibaren futboldan kopuyorum.10 gün bana futbol yasak.

Yasak; uçağın piste inmesiyle başladı ve Tigana daha sonra konuşmadı. Tatil için Fransa'ya giden Tigana'nın oradan da doğduğu ülke olan Mali'ye geçerek yoksullara yardım kampanyasına katılacağı belirtildi.

Ben sahsen ihitmal veriyorum 100 milyon doları gecen borcu bulunan ve 32 milyon dolar ekstra borca giren ve gelecegide teminat altına hapsledilen bir klupte bunların olması normal her ne kadar yalanlama gelsede acı gercek bu
Adaletin Bittigi Yerde TÜRK'ÜN Kudreti Başlar.

Kartalizmatik

çok haklı olduğu yerler var.futbolcuların paraları ödenmesse motive olamazlar.kimse hayrına oynamıyo hepsi profesyonel ve para için oynuyorlar.
{a,b,c,ç,d,e,f,g,ğ,h,ı,i,j,k,l,m,n,o,ö,p,r,s,ş,t,u,ü,v,y,z}

TÜRKÇE KONUŞ!

Çirkin kadın yoktur,boş tribün vardır!

frtbjk

walla ya yönetimde tek suç adam gibi yönetsinler şu kulubun işlerini
SiyahıN ZiNDaN OlsuN BeyazıN AydınlıK
Cezayirİ UnutmA UnutturmA

19caner03

bu zmn a kdr hep gerksız futbolcular alıp yada teknık adam alıp hemen kovrsan sonunda olucagın bu senın futbolcular haklı burda

rico_ pasa

yalnız futbolcuları isteyende aldıranda alın diye baskı yapanda tigana yani tigana da sutten cıkma akkasık degil adamın her istedigi de yapıldı kalkmıs simdi veryansın ediyor istedigi transfer yapılmadıgı zaman hemen tavır takınanda oydu yani hatırlayın madem maddi zorluklar vardı biliyordun neden 8 trilyon tazminat maddesi koydurdun neden alın diye baskı koydun sikayet ettin haaaaaaaa ???

Asya Kartalları

eRe

zorla sunu alın bunu alın basarı gelıcek dıyen tıgana sımdı hıc utanmadan para yok nası dıyebılır kı :( yazık
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carsi52

Bölünür senin için uykular!

xxdoggyxx

bize böle antrenör deıl luce gibi denizli gibi takımın acıklarını sorunları hic yansıtmıcak adam lazım terbiyesizlik yaptıgı
18.03.2007

rico_ pasa

artık kredisi doldu bence gitmeli zaten bu senede sapa oturduk ah ulan ne hallere dustuk

poacher

AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI, ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ ŞANLI BEŞİKTAŞI

rico_ pasa

tazminat almak istiyor fazla para degil ya 8,5 trilyon

Brestgerfich

Alıntı yapılan: carsi52 - Aralık 22, 2006, 15:03:39
Alıntı yapılan: Asya Kartalları - Aralık 21, 2006, 23:11:06
dönene can feda, dönmeyene elveda..!

aynen katılıyorum...

ya tamam bende katıLıyorum ama Ricardinho'nun geri geLmediğini düşünsenize..
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

GöKHaN

Galatasaraya gülüyordummm hemde cok pisss yeni derbi Gs Istanbulspor derbisi diyordum.. Görüyormusunuz halimizi ne hallere düstük Besiktasda Seba döneminde parami alamiyom muhabbeti varmiydi ya demirören nediyim san bilmiyomki Besiktasin Baskanina saygili olmak zorunda görüyorum ondan sana bisi demiyorum yoksa o Koltuga hic layik degilsin hic hak etmiyorsun Allah sonumuzu hayirli etsin Ricom gelsinde Gerisi esta pista...
BESIKTAS   Kartallar Yüksek Ucar..!   BESIKTAS

Asya Kartalları

yok arkadaşlar gelmez olurlarmı. Bunlar uydurmadır kesin. Demirörenin babası koskoca demiren gaz grubu şirketilerinin sahibi bu adamda para veremeyecekse Vay anam vay