Ana Menü

Ultraslan Şehitlerin Yanında

Başlatan erdinc1926, Mart 22, 2008, 20:28:59

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Batuhan

Alıntı yapılan: SercanBjk - Mart 23, 2008, 21:29:06
Helal olsun ultrAslan a polise gelince polisin bize nasıl muamele yaptığını biliyoruz,konvoy yapalım dedik ona bile izin vermediler,takım otobüsü önde konvoy iki üç km geride kaldı,polisin ne mal olduğu belli bence.

polis ne malmış açıklasana...
Koca hestiy aya bedenem ?

keskinli

ultrasida batsin,aslanida!
bu güdükleride sevmem,öbür güdükleride!
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carlito1903

Biz bu tip organizasyonlardan yüzlerce kez yaptık her maçta da yapmaya devam ediyoruz acaba gs liler bizim yaptıklarımızı forumlarına taşımışlarmıdır ??

erdinc1926

onların taşımız veya taşımamış o onların ayıbır bende bu tür anlamlı bir konu olduğu için foruma taşıdım eğer konuyu açmamda bi kusur görüyorsanız ben bir ayıp işledim konu nerden nereye gelmiş
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

keskinli

seninle alakasi yok erdinc
herkes yorumunu yapmis iyi veya kötü ama yaptilari binlerce ayibi kapatmaz 2 pankart
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carlito1903

Sana bi şey dediğim yok Erdinç, genel konuşuyorum...

Bu tip hareketler malesef bazı arkadaşlarda 'kardeş takım gs' sendromuna yol açıyor...

Yönetim gidip adnan polat denen şikeciyi tebrik ediyor bence çok yanlış işler bunlar....

gs ile oynadığımız maçta bile gs ye değil fb ye küfür ediliyor ben gs ye dokunmayan hatta sempati ile bakanlara sesleniyorum...

erdinc1926

aynen burda katılıyorum sana bjk-gs kardeş takım gibi görüyorlar
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

CHEm !

zamanında optik başkanla ferdi abinin ölümünü ana sayfalarına taşıdılar hatırlatırım...
Allah kitap Beşiktaş

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

[KralKartal]

tesekkurler UA !

son dönemlerde baya iyi isler yapmaya basladilar...

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi