Ana Menü

Ankaraspor - GaLatasaray

Başlatan carsi52, Mart 13, 2008, 20:22:12

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cassa23

pAscAliAnUmut

Of of hep galatasaray'a çalışırsınız siz zaten di mi
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

carlito1903

Anlamıyorum bu Anadolu takımlarını gs veya fb ile oynadıklarında skor 1-0 olunca hemen bırakıyolar maçı, bizle oynadıklarında ise 2-0 önde bile olsak yine asılıyolar(bu maçı izlemedim, belki dediğim gibi olmamıştır ama genelde böyle oluyor)...

SercanBjk

Maça Yunus Yıldırım gibi şaibeli bi hakemin atanmasından şüphe duymuştum,duyduğum şüphede ne kadar haklı olduğumu gördüm. Galatasaray için çok zor maç olacak demiştim umduğumdan da zor oldu hatta Ankara galip bile gelebilirdi. Maçın başında net penaltıları verilmedi,ona rağmen iyi başladılar pozisyonlara girdiler,kaleci Aykut`a dua etmeli Galatasaray. Golü bulduktan sonra Ankara`da moraller bozuldu Galatasaray biraz toparladı,ama ikinci devre yine aynısı oldu. Hatta 60 dan sonra Ankara oyunu istediği gibi şekillendirdi golü bulamadı,Galatasaray yine hakemle maçı kazandı diye bilirim,çünkü maçın başındaki penaltı verilseydi bu oyunla bu maç çok zor dönerdi.

carsi52

GaLatasaray yine aLmış maçı.
Trabzonu mutLak yenmeLiyiz.
Bölünür senin için uykular!

M34

Ben sahsen sevindim G.Sarayin kazandigina. Nasil olsa önümüzdeki haftalarda puan kaybederler. Hazetmiyorum Melih Gökcek ve oglunu. Umarim kümeye düserler (Kasimpasa ve Rize ile).  Ben asil yanan kuponuma yanarim. G.Saray'a handicap vermistim. 

onaT

beraberlikti maçın hakkı bir tek hatadan gol geldi işte... oluyor bazen bizde böyle kazanıyoruz
biz yenelim o zaman lideriz gerisi traş

erdinc1926

hepsi bize kalkar zaten neyse herşeye rağmen şampiyon olacağız
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

Cem Goren

orada formanın rengi siyah beyaz olsaydı acaba ne olurdu
bu arada o son dakikalarda golü kaçıran adamı oraya topçu diye koyanların zihniyetini sorgulamak gerekşiyor
altın kapılarımız kan oldu tayfun

tugrulsonmez_

gs yine kaleye gitmeden gol attı. Formanın rengi siyah beyaz olsaydı nolcak golümüzü vermezlerdi