Ana Menü

Burak’a Fransız takibi

Başlatan CHEm !, Mart 12, 2008, 12:45:35

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Holosko transferi sırasında Beşiktaş'tan Vestel Manisaspor'a giden Burak Yılmaz'ı Fransız kulüpleri mercek altına aldı. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmada, bir Fransız kulübünün golcüyü izledi.

Vestel Manisaspor'un önceki gün Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada, bir Fransız kulübünün golcüyü izlediği öğrenildi. Fenerbahçe maçında takımının şeref golünü atan genç futbolcunun, lig bitimine kadar takip edileceği belirtildi.

Milliyet
Allah kitap Beşiktaş

Non Mollare Mai

Haber doğrudur veya değildir bilmiyorum Burak için hayırlısı olsun ama ;

Alıntı yapılan: CHEm ! - Mart 12, 2008, 12:45:35
Fenerbahçe maçında takımının şeref golünü atan genç futbolcunun

Gol atamasaydı şerefsizlik mi yapmış olacaktı Manisa ? Şu şeref golü lafını hiç haz etmem.
edit

[KralKartal]

Burak umarim basarili olur
nede olsa Besiktasli :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carlito1903

Ben inanıyorum çok büyük takımlarda oynayacağına ve başarılı olacağına, o zaman bazıları çok pişman olacak...

Onur*

"Akılsız başın cezası" olacak yakında.
duymadığım kalmadı; kalmayanı duydum aklım almadı..!

Bircan*

UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Onur*

duymadığım kalmadı; kalmayanı duydum aklım almadı..!

Bircan*

bırak allah askına ne yetenegı antalya da bıraz parladı dıye hemen aldık bu zaten bı hastalık olmus cok ıncelemeden almak. tıgana bıraz sans verdı baslarda ıyıydı ama sonra oyle oynayamaz oldu zaten bı de topu elle ındırıp gol attıgı pozısyon var ıste orada benım ıcın bıttı. yeteneksız bır oyuncu bu aldıgı her topu ezıyor ıbrahım akın daha ıyıydı bundan
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

keskinli

Alıntı yapılan: ßircAn23 - Mart 12, 2008, 17:07:45
bu adamdan birşey olmazz
bu kafayla bi sey olmaz bencede buraktan
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Kralkartal21

Çok hızlı bir oyuncu birazda aklını çalıştırabilse çok iyi şeyler yapar.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carsi52

HayırLısı oLur inşaallah burak için.
Bölünür senin için uykular!

KeePSaKe

bu adam anca anadolu takımlarında oynar
Since 1903