Ana Menü

Gökdeniz Gidiyor

Başlatan carlito1903, Mart 11, 2008, 15:53:50

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Gökdeniz konusunda Rubin Kazan ile her an anlaşmanın gerçekleşebileceğini ve bu nedenle Beşiktaş maçında sahada olmayacağını söyledi.

Bu akşam büyük olasılıkla transferin biteceğini söyleyen Şener, Rus kulübü ile 8 milyon 700 bin Euro'ya anlaşmaya vardıklarını söyledi. Şener, Beşiktaş maçında başka Gökdeniz'ler sahada olacak dedi. Gökdeniz'i teorik bir yıldız olarak tanımlayan Şener, pratikte yıldız değil dedi. Sadri Şener sözlerini şöyle tamamladı: "Yıldız oyuncu takımını Konyaspor karşısında 1-0 mağlupken, 3-1 galibiyete taşıyan futbolcudur" dedi.

Kaynak: Karakartal.com

11.03.2008

Kralkartal21

Yani şimdi bizimle oynayacakları maçta oynamıyacak mı Gökdeniz?
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carlito1903

Hayır oynamayacak, bu hafta sonu Rusya Ligi başlıyor Gökdeniz hemen yeni takımına katılacak...

Kralkartal21

Ooo iyi oldu bu, tabi anlaşma sağlanırsa

keskinli

iyi para vermisler
gökdeniz türkiye liglerinde en begendigim futbolculardan
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

[KralKartal]

istikrarda olsa keske....
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

akbaba71

ts yi kutlamak lazım iyi paraya satmışlar gökdenizi
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

NoPasaran

Haber ciddimi ya  :o

Şok oldum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Trabzonspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde bir açıklama yapılarak, milli oyuncu Gökdeniz'in transferi konusunda Rusya'nın Rubin Kazan Kulübü ile prensip anlaşmasına varıldığı belirtildi.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Son günlerde oyuncumuz Gökdeniz Karadeniz'le ilgili transfer konusunda yaşanan gelişmeler son aşamaya gelmiş ve karşılıklı görüşmelerin ardından Rusya'nın Rubin Kazan ekibiyle prensip anlaşmasına varılmıştır.

Söz konusu transferin gerçekleşmesi adına kulübümüz, Rubin Kazan ekibinin anlaşılan bonservis bedeliyle ilgili teminatları ulaştırmasının ardından gerekli onayı verecektir. Aksi taktirde oyuncumuzun kulübümüzle sözleşmesi devam etmektedir

:o
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

HayırLı oLsun gökdeniz için bizim içinde :D
Rubin Kazan'a giderek hata yapmış bence gökdeniz.
Bölünür senin için uykular!

Non Mollare Mai

Gökdeniz'de böylelikle bitmiş oldu.
Büyük bir salaklık yaptı bence. Çok sinirlendim.
Trabzon'un da bittiğinin göstergesidir.

Tek olumlu yanı Pazar bize karşı olmayacak olması.
edit

pascalyptica

iyi futbolcu.. aşırı teklif.. kabul etmeyene aptal denir.. umarım karlı çıkan biz oluruz ;D
Sonunda Nouma olmayan Pascal üçgeninden bi' hayır gelmez..

Kralkartal21

Trabzonsporlu Gökdeniz, Karadeniz'in Rus Kulübü Rubin Kazan'a transferi resmiyet kazandı.

Bir süredir yapılan görüşmeler sonrasında, Rus Kulübü ile 8 milyon 700 bin avroya anlaşan bordo-mavililer, bu akşam saatlerinde teminatın da kulübe ulaşmasının ardından transfere onay verdi.

Rus Kulübü yöneticileriyle bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 5 yıllık sözleşme imzalayan Gökdeniz, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gökdeniz, çok duygulandığını ve fazla konuşamayacağını belirterek, ''Trabzonspor'da, futbol yaşantıma başladım. Bundan sonra futbol hayatımı yurt dışında devam ettireceğim. Benim adıma hem çok sevindirici hem çok üzücü bir durum. Çünkü çocuğum gibi sevdiğim formamdan ayrılıyorum'' dedi.

Gönlünün Trabzon'da kaldığını ifade eden Gökdeniz, sözlerini şöyle sürdürdü:

''İnşallah her iki taraf içinde hayırlı olur. Transferin çok fazla sağa sola çevrilip tartışma konusu yapılmasını istemiyorum. Bu transfer, hem Trabzonspor, hem de Gökdeniz'in menfaati doğrultusunda gerçekleşen bir transferdi. Taraftarları çok özleyeceğim. Onları çok seviyorum. Takım arkadaşıma, hocalarıma, başkanlarıma, geçmişte çalıştığım herkese çok teşekkür ederim.''

Kulüp Başkanı Sadri Şener'in (Gökdeniz, yıldız değil) biçimindeki açıklamasına ilişkin olarak da Gökdeniz, ''Başkan benim babam gibidir. Ben onun çocuğu gibiyim. Polemik yaratacak şeyler söylemek istemiyorum'' dedi.

Gökdeniz, bir Rus kulübünü tercih etmesinin nedeni konusunda ise ''Kulübüme çok para kazandırarak gitmek istedim. Bonservisimi alıp Avrupa Kulüplerine de gidebilirdim'' diye konuştu.

Gökdeniz, Rubin Kazan'ın Antalya kampına yarın sabah katılacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Maraton

cancion del popular

keşke yattara yı da alsaydı ruslardan biri
SENİ ASİL İNSANLARIN BASİT SEVGİSİYLE DEĞİL...
BASİT İNSANLARIN ASİL SEVGİSİYLE SEVDİM!

carlito1903

3 yıl önce Gökdeniz ve Fatih Tekke'nin arabalarının kurşunlanması olayı vardı hatırlarsınız, o olayın faillerinin avukatı yeni yönetime girdiği için ayrılmış Gökdeniz kulübünden...