Ana Menü

Sevilla-fenerbahçe

Başlatan carlito1903, Mart 04, 2008, 11:23:54

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cassa23

helal olsun tebrikler fenerbahce bir türk olarak sevindim

KartaL_Gurkan

tebrikler fenere!
gercekten sevilla dan üstün oynadilar.
turu hakettiler söyliyecek fazla bir sey yok.
bakalim ceyrek finalde kimin ile karsilasacaklar ;)

sentinel

bende bunu diyorum gs  kupa maclarında olcak fp şampyonlar liginde e bizimde fixtür avantjımız var.....bu sene şampiyon biziz allahın izniyle
Dark TranquilliTy

M34

ya, bir gün üzerinden uyudukdan sonra. dünkü tebrigimi geri aliyorum. icimden gelmiyor. bu mac moralimi acaip bozdu. 137 hafta sonra lider oldugumuzda ne kadar cok sevinmistim. ama simdi? adamlar ilk 16ya kaliyor, ya biz? bu liverpool maci olmasa hic gücüme gitmeyecek .. ama ne zaman bir takim ilk 10 veya 20 dakikada 2:0 öne gecsin, o aklima geliyor .. demirörene olan antipatim daha da artiyor. kusura bakmayin ya, yazmam gerekdi. 

belki yanlis bir düsünce ama .. diyelim ki sampiyon olduk .. demirören hic gitmez o zaman. besiktas icin sampiyon olmamak daha mi iyi acaba?

salvador

helal olsun ne diyelim biz hala boş beleş adam transfer edelim
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

NoPasaran

Arkadaş ilk 16 ya kalmış demiş ancak ilk 8 onu düzelteyim..

Fenerbahçe yıllardır bu işin sancısını çekti arkadaşlar..Fenerbahçenin bu başarısından sonra Beşiktaş başkanına çok laf atmanın bir anlamnı olmadığını düşünüyorum..

Başarı kadının doğum yapmasına benzer. Yavaş yavaş oluşur, oluşurken acı çekersin, sancı çekersin ancak Bebek dünyanın en güzel varlığıdır.Herşeyi bir anda unutrsun..

Fenrbahçenin alay konusu olduğun Avrupa maceralarını gördüğümüzde Galatasarayıunda aynı yoldan geldiğini, Şampiyonlar Liginde hep 4.olan Gs nin , Milana attığı son 5 dk da 2 gol ile Uefaya kaldığını ve sonunda haklı bir zafer aldığını , Fenerbahçeninde buna benzer bir olayı yapabileceğini hep söledik,söylemeyede devam edeceğiz.. Bunun için size fenerli derler, galatasaylı derler belki ama iyiler mutlaka kazanır deyip söylediklerimizden vazgeçmemek lazım..

Aziz Yıldırım karakter olarak ne kadar doğru bilemem ancak Bu ülkenin gördüğü en iyi başkan. Klubu çok büyüttü ve büyütmeye devam ediyor..

Peki biz ne zaman Şampiyonlar Liginde çeyrek final görürüz?

Malesef önümüzdeki 3-5 sene ben böyle bir olay beklemiyorum.Belki Fenerbahçeden daha iyi kadro kuracağız, belki daha iyi oynayacağız ancak Avrupa tecrübesi ve Avrupada oynama alışkanlığı çok farklı bişey. Fenerbahçe Milan'dan 4 yediğinde belkide şu anki kadrodan daha iyi bir kadrosu vardı ancak arabanın balanas ayarları gibi bişeyler eksikti..

Fenerbahçe'yi dün savunması Çeyrek finalist yapmıştır. Tek hata yaptılar onuda Kanoute cezalandırdı..Onun dışında Volkan'ın yediği goller var hatalı Sevillanın bunun dışında başka bir pozisyonu yok. Kısacası Dün Edu ve Lugano yerine Toraman ve Gökhan Zan olsaydı Fener bugün bu turu geçemezdi  :D

Bundan sonraki Turda Fenerbahçenin karşısında Porto-Shalke eşlemesinden birisnin gelmesi gerekiyor :) Aksi takdirde Yarı Finale çıkamaz :) Açık konuşmak gerekirse Şampiyonlar Liginin Kalitesi açısından Fenerbahçe'nin daha ileri gitmemesi gerekiyor :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Alıntı yapılan: keskinli - Mart 05, 2008, 01:05:31
Alıntı yapılan: NoPasaran! - Mart 05, 2008, 01:00:27
Bu olayla Fener ligten kopmuştur :D
insaallah,yoksa isimiz zor

bencede, ama AVRUPA daha onemli bence...

Fenerbahceyi tebrik etmek lazim, onca sene ugrastilar sampiyonlar ligi diye
bu SEFER oldu, basardilar... Seneye bomba transferler yaparlar artik CL den gelen
para ile... Hayirlisi... tebrik ederim !
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carlito1903

Herşeye rağmen feneri tebrik etmek lazım, aynı başarıyı biz yakalasak onlar çamur atarlardı tebrik etmek yerine ya neyse, bu da bizim farkımız olsun...

Sevilla dün bu sezonun en kötü maçlarından birini oynadı, ama onlar ne kadar kötüyse fenerde o kadar iyiydi...

Çeyrek finalde artık hiç bi şekilde şansı olmaz diye düşünüyorum fenerin, ama lig açısından olaya bakarsak fenerin çeyrek finale çıkması iyi oldu bizim açımızdan artık lige konsantre olamazlar... :)

Carsi_34

Fenere Tebrikler...
ne yalan söylim dün kalbim fener icin carpiyoduu macii bakarken....
herseye ragmen türk takimi dir.....

NoPasaran

Bu hafta manisa maçı var :) Durumu zorda olan manisa Yorgun ve ZAFER SARHOŞU fener önünde Saraçoğlunda bişeyler yapar mı?

HİÇ BELLİ OLMAZ  ;)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Carsi_34

ooo mac berabere 2--2!!!

kenara yazin demedi demeyin sonra :D

carlito1903

Şampiyonlar liginde oynayan takımlar genelde maçlardan önce ve sonra ki haftalar kendi liglerinde sürpriz puan kayıpları yaşayabiliyorlar, fener de buna maruz kalabilir...

Çeyrek final ilk maçları 1-2 Nisandaymış yani bizim İnönü de fenerle oynayacağımız maçtan bi kaç gün sonra... :)

alper_1903

Fenerbahceyi kutluyorum ve ardindan da HELAL OLSUN diyorum
ciktilar 2-0 geriye düstüler ama kalkamsini bildiler
aslinda tamamen anti türk futbolu oynadilar ve bu futbol onlari basariya götürdü
herhangi bir baska türk takimi 2-0 dan sonra geriye gelemzdi ama fener bunu basardi tebrik etmekten baska bir sey yapamiyorum

acikcasi bir türk olarak sevindim fenerin tur atlamasina benim fenerli arkadaslarim bile inanmiyorlardi ama gerceklesti
hepimiz kutlamaliyiz bunu en azindan icimizde :D
türkiyenin bunlara ihtiyaci yokmu???

simdi insallah ceyrek finalde schalke veya porto cikar onlarida eler fener ama ondan sonra is biter iste cünkü bir ManU veya BArca düzeyinde degil fenerbahce
bu arada: Ahmet Cakar bikinili haliyle nasil olacak acaba  :D
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

akbaba71

fenere her ne kadar sevmesemde turu hak ettiler tebrikler onlar kurada şanslı porto-schalke galibi cıkarsa şaşırmamak lazım
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

sentinel

nekadar giderlerse türk fulbolu icin cok iyi olcak...bilsigim kadarıyla yanılıp yasılıp kupayı alırlarsa 3 takım şampiyonlar ligine biri direk ikisi eleme olarak gitcek 2de uefa ya gitcek yanılmıyosam
Dark TranquilliTy