Ana Menü

Selçuk Dereli'ye Fransız öfkesi!

Başlatan eRe, Şubat 22, 2008, 11:51:44

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Fransız Bordeaux takımı, maçı yöneten FIFA korkartlı hakemimiz Dereli'ye büyük tepki gösterdi. UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında Anderlecht'le 1-1 berabere kalarak kupaya veda eden Bordeaux, maçı yöneten FIFA korkartlı hakemimiz Selçuk Dereli'ye büyük tepki gösterdi.

Maçı yayınlanan Fransız televizyonu W9'un spiker ve yorumcusu, maçı yöneten FİFA kokartlı Türk hakem Selçuk Dereli'ye ateş püskürdü. Bordeaux takımının 2 kırmızı kart gördüğü karşılaşmanın özellikle de ikinci yarısında konuk ekibin ikili mücadelelerdeki sertliklerine göz yummakla eleştirilen Dereli, oldukça gerilimli geçen maçın belli bölümlerinde oyuna hakim olmakta zorlandı. Dereli, özellikle de futbolcular arasındaki sert mücadelenin arttığı dakikalarda, tartışmalı kararlara imza attı.

Dereli, evsahibi takım futbolcularına 5 sarı, 2 kırmızı kart gösterirken, Anderlecht takımından da 4 futbolcu sarı kartla cezalandırıldı.

Karşılaşmada Serhat Akın, Ahmed Hassan gibi tanıdık isimler de forma giydi.

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Non Mollare Mai

Orayı da mı karıştırdın be adam :)
edit

pascalyptica

Sonunda Nouma olmayan Pascal üçgeninden bi' hayır gelmez..

eRe

bırınız fransızlara maıl atsın selcuk derelı .................... nerelı dıye :D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Adriano

Türkiye'yi temsil ediyorsun orada her Türk hakem adil bir yönetim sergilemeli. Sonra neden maç verilmiyor Türk hakemlerine deniyor, e siz üzerinize düşeni yapmazsanız olacağı bu.

Gerçi maçı izlemeden yukarıdaki habere göre yorum yapıyorum ancak tahmin edebiliyorum. Bu yorumları boş yere yapacak değil insanlar. Daha adil bir yönetim istiyoruz. Hem Avrupa'da hem ligde..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

carlito1903

Neden Türk hakemleri Avrupa da yok diyoruz ama böyle adamlar olduğu sürece zor giderler biraz...

carsi52

Bölünür senin için uykular!

SercanBjk

Bu adam Beşiktaş düşmanının önde gideni bu maçın altından her türlü pislik çıka bilir,gitti bizi rezil etti Selçuk Dereli bırak bu hakemliği.