Ana Menü

Vodafone Arena.. [Ana Konu]

Başlatan BEŞİKTAŞ, Şubat 20, 2008, 11:34:19

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

eger 30 agustosta gercekten acilicaksa ki ben hala 29 ekim de en erken acabilirler diyorum. ama acilirsa forumca bir organizasyon duzenleyelim muthis olur :)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

eRe

aynen aynen :) uşaktan atlar gelirim :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman 18 Ocak'ta yapımı  devam eden İnönü'nün Ağustos ayında biteceğini söyledi ama işin aslı ortaya çıktı.

Radyospor'da Aydın Cingöz ile Haber Aktif'e katılan  Beşiktaş'ın Eski İkinci Başkanı Metin Keçeli, "Fikret Orman'ın o sözleri yanlış anlaşıldı. Beşiktaş  gelecek sezon da maçlarını dışarıda oynayacak.  Toplamda 2 tam sezon İnönü kapalı kalacak. Eğer sonraki sezona yetişirse ne mutlu Beşiktaş'a diyorum" dedi.

Fikret Orman ile konuştuğunu ifade eden Keçeli, "Fikret Orman'ın 'İnönü Ağustos'ta bitecek' açıklaması yanlış anlaşıldı. Bu açıklamadan sonra kendisiyle konuştum. Bana dedi ki; 'Ağabey bu stadın Ağustos ayında bitmesi söz konusu olabilir mi? Ben onu başka anlamda söyledim. Türkiye'nin değil Dünya'nın tüm imkanları gelse bu stat yetişmez' Fikret Orman sanırım Ağustos'ta kabası biter diye söylemiştir. Beşiktaş 1.5 sezon daha oynayacağı bir stat bulmak zorunda" diye konuştu.

FİKRET ORMAN NE DEMİŞTİ
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman 18 Ocak'ta  "Sayın Başbakanımızın desteğiyle izinleri 1 yılda aldık. İzni almadığımız söylendi, aldığımızı gösterdik. 'İnönü Stadı'nı yıkamazlar' dediler. Yıkımı durdurmaya çalıştılar, yıktık. 'İllegal yıkıyorlar' dediler,ruhsatı gösterdik. 'Parasını bulamaz' dediler, Vodafone ile anlaştık. 'Temeli atamazlar' dediler, attık. Şimdi ise 'Ağustos ayında bitiremezler' deniyor. Bu stadı, Allah'ın izniyle ağustos ayında bitireceğiz" demişti.

Radyospor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

Beni dinle sen abi ;) 30 ağustos ne demektir zaten. İmkansızdır
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran

Alıntı Yapspartak stadının açılış tarihi belli olmuş 24 temmuz 2014 bizim stad bu halde olsaydı önümüzdeki ay açardık yahu. 

:ahaha :ahaha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

açılsa olay olur ilk maçıda güzel bir takımla yapıp kazanırsan tadından yinmez

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

keskinli

dalgami geciyorlar bizle?
valla orman baskanin her türlü destekcisiyim ama böyle seymi olur?
kabasi bitecekmisde falan filan
kaba etinden bicak batiririm valla kendi agziylada bunu böyle aciklarsa
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Valla ben 29 ekim e kadar süre verdim eleştirmemek için kendi içimde.

29 Ekime kadarda gideriz Başakşehir stadyumunda oynarız sıkıntı olmaz
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

böyle kelime oyunları yaptığına inanmıyorum başkanın
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

RCA

ne zaman biteceğini bilen tek kişi proje yinetim kurulu başkanıdır. Kendisinin çizelgesi vardır. ona sormak lazım

That's me.

CR7

Orman'dan Vodafone Arena sözü
360 ekranlarında yayınlanan Centilmenler Programı'na konuk olan Fikret Orman, önemli açıklamalarda bulundu. 
14 Mart 2014 16:01
Kaynak : Karakartal ve Ajanslar
Orman'dan Vodafone Arena sözü

360 ekranlarında yayınlanan Centilmenler Programı'na konuk olan Fikret Orman, program öncesi 360 Spor Servisi'nin sorularını yanıtladı. Orman, Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı ve olaylı Trabzonspor – Fenerbahçe maçı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

- Bu hafta oynayacağınız Rizespor maçıyla ilgili ne söylemek istersiniz?

"Rize benim memleketim, ama önce köyüme uğramak istiyorum. Karadeniz'de çok yağmur var, umarım yağış olmaz. Centilmence maç olur."

- Trabzonspor- Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar için ne söylersiniz? Bu tür olayların yaşanmaması için neler yapılmalı?

-"İki dost camianın oynadığı maçlara çok yorum yapmak istemiyorum . Spor yöneticilerinin maçları, insanları germemesini, bu duruma özen göstermesini öneriyorum. İnsanlara bunun seyir zevki olan bir spor olduğunu göstermek gerek."

- Şampiyonluk şansınızı nasıl değerlendirirsiniz?

"Beşiktaş tabii ki şampiyonlukta iddialı bir ekip. İddialı da olması lazım. Önümüzde alıcağımız çok puan olduğuna inanıyorum."

- Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Metin Keçeli yeni stadın gelecek sezona yetişmeyeceğini söyledi, bununla ilgili ne söylemek istersiniz?

-"Metin abi çok sevdiğimiz büyüğümüzdür. Ben 1978-79'dan beri tanırım. Onun lafını tenakuz edecek bir şey söylemeyeyim ama ben de bir camianın başkanıyım. Beşiktaş gelecek sezonun başlangıcından itibaren yeni yapılan Vodafone Arena'da oynayacak. Biz de o gayret içerisindeyiz. Ben bu açıklamayı birçok kez yaptım. Metin abi bu baskıyı benim üzerimden almak için bu açıklamayı yapmıştır."

- Galatasaray'ın Şampyionlar Ligi'ndeki Chelsea maçıyla ilgili düşünceleriniz neler?

"Galatasaray'a başarılar dilerim. Umarım tur atlar. Bundan keyif alırım. Biz Chelsea'yi Londra'da 2-0 yenmiştik. Sergen müthiş bir maç çıkarmıştı. Umarım bu maçta da Galatasaray'ın oyuncularından biri güzel bir maç çıkarır ve Galatasaray tur atlar. "
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Eski açık tarafına bi kıvrılma var sanki

El Maestro

Biraz daha abartıp 2015 yılına kadar açılmaz diyorum bende.

Bidahaki sezonun 2.devresi oynarız .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

CR7

En geç ocakta biter.

2 tarafı da farklı şirket yapacak. aynı zamanlı olursa daha erken bile biter.

RCA

2. devre olayina bende katiliyorum

That's me.